Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fade to black

z nudow to juz plebanie oglądam

Polecane posty

Gość no i to takkkk
mnie tez sie nudzi ale ja siedze na kafe

Gość no i to takkkk
tez kedys ogladalam plebanie a teraz to raczej nie wydaje mi sie ze to nudny serial, ja to pewnie o 20.10 wlacze na barwy szczescia

a nie, poszedl do Krysi na kawe i koniaczek:D a Barwy Szczęścia też oglądam piąte przez dziesiąte ale wiem o co chodzi mniej wiecej :D

Gość no i to takkkk
a tak poza tym to czym sie zajmujesz na co dzien, bo ja jestem po studium i nie mam pracy szukam ale roznie z tym jest i to dopiero nuda siedziec codziennie w domu :(

ja jestem w trakcie poszukiwania pracy, jestem po studiach, mam doswiadczenie, ale co z tego jak nie mam znajomości ;) i z nudów odkąd nie pracuję zaczełam te seriale oglądać :o niechby chociaż było cieplej na dworze, to na rowerze bym pojezdziła itp, a tak to siedze i gnije w domu :o jakie studium kończyłaś? długo szukasz pracy?

Gość no i to takkkk
skonczylam kosmetyke, pracy zaczelam szukac po szkole, od czerwca no i jak narazie nic, a zwiedzilam wszystkie salony w okolicy i nic, jak sie ma znajomosci to sie i ma dobra prace w swoim kierunku, a Ty co skonczylas?

ale kosmetyka to taki praktyczny i przydatny zawód, zawsze możesz coś swojego otworzyć, albo w domu robić np. paznokcie, makijaże itp ;) ja skończyłam administrację, pracy szukam od września, a że przeprowadziłam się do innego miasta, to jest ciężko,ale nie poddaje się. Startowałam już w kilku konkursach,ale tylko dlatego,zeby nie pluć sobie w brodę, że nie próbowałam, bo ewidentnie były ustawione pod konkretnych kandydatów:o

Gość no i to takkkk
to mieszkasz z chlopakiem, czy sama, no i tak powiedz mi jak wyglada Twoj dzien umiesz sobie znalezc zajecie, bo ja to sprzatam albo piore albo gotuje a czasem to nie mam na nic sil i siedze tylko na kompie, poza tym rzadko gdzies wychodze :((( no i to takk

Gość sisi900
ogladam plebanie jak jestem w Polsce bo w necie to czasu nie mam,a kiedys z babcia ogladalam bo lubie Tracza...:)

tak, mieszkam z chlopakiem, a moj dzien wyglada zupelnie podobnie jak Twoj, pranie, sprzątanie gotowanie, siedzenie na kompie, czasem gdzies wyjde, spotkam sie z kimś i tak leci w kolko, zwiariowac mozna... a teraz Klan :P

Gość no i to takkkk
hehe klan juz fajniejszy :) powodzenia w zyciu osobistym :)