Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi i tyle

podsluchalam rozmowe mojego potencjalnego chlopaka

Polecane posty

Gość przykro mi i tyle

kolezanka z ktora dziele mieszkanie przyprowadzila dla mnie ''faceta''. siedzimy sobie w sumie w 4 (ja,ona,jej chlopak, on) no i ja musialam wyjsc na chwile z pokoju i przez przypadek uslyszlam jak ona mowi do niego: no i co myslsiz o niej? ja ja znam od dawna i naprawde fajna z niej dziewczyna.....'' ,a on na to" wiesz,sorry nie obraz sie, ale jest z leksza brzydka i jakos nie widze siebie z nia , chyba sie nie dogadamy. ale wydaje sie byc mila osoba''. boze,bylo mi tak glupio i w ogole przykro,e myslalam ze sie tam rozplacze.....jakos dalam rade wrocic do pokoju ,a ten chlopak zaraz sie zmyl. najgorsze jest to ,ze ja wiem ,ze nie ejstem ladna,ale jak ktos to jeszcze potweirdzi to juz calkiem nie wiem co ze soba zrobic. bo sie nie dosc ze ladnie ubralam ,to jeszcze pomalowalam i ladnie wlosy ulozylam ,a wyszlo ze i tak jestem brzydka.....

Gość oksanaaaaaa21
Uroda to sprawa troche subiektywna.. napewno są faceci ,którym sie podobasz. A jesli większość osob Cię za piękna nie uważa to ,albo coś zmień w swoim wygladzie ,albo nie przejmuj się tym zaakceptuj to i znajdź sobie inne priorytety.. Wiele kobiet ma męza ,a za piekna nie jest

Gość Ivan
wiem, że poczułaś się upokorzona, ale olej tego kootasa, jak mógł to powiedzieć w TWOIM domu? Cham i tyle. Nie szukaj na siłe, jeszcze spotkasz wartościowego chłopaka. Trzymaj się mała.

Gość ja wielka pieknoscia nie jeste
a faceta mam bardzo przystojnego :) Uwazam z epowinnas isc do dobrego fryzjera, popytac sie znajomych - szczerych - w czym dobrze wygladasz itp Np moja przyjaciolka nie miala za wielkiego powodzenia ale gdy jej mowilam, ze w innej fryzurze i kolorze wlosow wygladala lepiej to nie chciala mnie sluchac, bo uwazala ze w innej fryzurze i kolorze wlosow wyglada lepiej, ale zmusialam ja zeby poszla do mojego fryzjera i mowi Ci jaka zmiana....wyglada teraz super...zreszta np. ja tez zmienilam lekko fryzure, zamiast prostej grzywki mam ukosna, wlosy wyprosowalam, zrobilam pasemka, henne brwi i rzes i mowi ci....az sama siebie nie poznalam, naprawde od razu sie super laska ze mnie zrobila...tak wiec radze odwiedzic dobrego fryzjera i kosmetyczke. Poza tym jak ktos wczesniej napisal, uroda to rzecz gustu...

Gość ruhruwerfuufwdir
Weź udział w programie CHCĘ BYĆ PIĘKNA. a jak nie będzie następnej edycji to się nie martw KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWOJEGO AMATORA!