Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tola fasola

Bedzie synek:)

Polecane posty

Gość tola fasola

haha ale sie ciesze,czulam, ze bedzie synek.Ciesze sie ,ze wszystko w porzadku z moim bobasem:):).AHHH Musialam to komus powiedziec:)

Gość downośnie i dowocznie
tylko dlaczego mnie:D

Gość ania z elbląza
nie ciesz się. pewnie będzie miało raka

Gość gratuluję, aczkolwiek
nie da sie ukryć - z nutką zazdrości ;) Ja marzyłam zawsze o chłopcu, teraz jestem w ciąży - i nie mogę się pozbyć odczucia, że będzie dziewczynka - więc pewnie będzie...No ale co zrobić, pokocham i dziewczynkę :P

Gość tola fasola
14 tydzien. po poludniu zalozylam temat o swoich obawach przed kazda wizyta u lekarza,a wszystko jest w porzadku:)

Gość tola fasola
szkoda tylko, że będzie czarnoskóre, ale jakoś sobie z tym poradzę:)

Gość tola fasola
jakby byla dziewczynka to kochalabym tak samo mocno, aczkolwiek od poczatku czulam ze bedzie chlopiec:)

Fajnie i szybko sie dowiedziałas ja mam za 2 dni USG,ale to pewnie bedzie za szybko 12,2 tydzien...ale kto wie;)I jeszcze raz gratuluje to 1 dziecko?

Gość tola fasola
ahhhh te podszywy:p Lekarz pokazywal mi na USG siusiaka,a JA TAK WIDZE, a nic i tak nie widzialam:P,ale wazne ze doktor widzial

Gość tola fasola
cieszę się tym bardziej, że jak dorośnie to będzie miał takiego potężnego badąga

Gość tola fasola
to już czwarte, ale poprzednie są jakieś niemrawe i nieruchawe

Gość tola fasola
tak 1 dziecko:)

Gość izia87
Gratuluje ja tydzien temu,ur synka:)

Gość tola fasola
najstarsze ma 11 lat i nadal jest dopiero w 3 klasie :(

Ja mam już córcie:)ale 2 nie ma znaczenia najwazniejsze aby całe i zdrowe było:)ale w 1 ciązy byłam również pewna ze to dziewczynka,a teraz moja intuicja mi nic nie podpowiada:)

No trudno odróżnic podszywy od oryginału, naprawde :P Ale chociaż sie uśmiałam :) Ja mam wizytę w piątek, to będzie pierwszy dzień 13 tygodnia...Też już się stresuję, tym bardziej ze teraz jakos bada sie tą przezierność karkową czy jakos tak, co nie?

Gość tola fasola
izia87 - i co? ma wszystkie kończyny? a nie ma ich za dużo?

Tak przezierność karkowa,nie przejmuj sie nie jestes sama ja również sie stresuje tym badaniem...

Gość tola fasola
oooo to gratulacje :) Ja wlasnie gdzieś czytalam ,ze plec mozna rozpoznac od 14 tygodnia, jezeli jest dobry lekarz i ma dobry sprzet.Ale najwazniejsze, zeby maluch sie ulozyl zeby bylo widac:)

W sumie tak sie czasami pocieszam, że choc starałam sie długo, to jak juz zaszłam to ani mi przez myśl nie przeszło ze mogło się udać - a podobno to się czuje To może i teraz moja intuicja mnie zawiedzie ;)

Gość tola fasoIa
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Bo choćbym nie wiem jak sobie wmawiała to naprawdę jak się dowiem, ze będzie córka to będę...zawiedziona Wiadomo, żeby było zdrowe to najważniejsze, no i że nawet córki nie zamienie na żadnego chłopca, no ale...

zaczerniłam się:):):) Nie strsujcie sie tym badaniem:)MI dzis też mierzyl przeziernosc karkowa i dlugość kręgoslupa i wszystko w porzadku pokazalal jeszcze raz bicie serduszka no i żołądek i mozg.Ogolnie cala podekscytowana jestem:P

Gość izia87
marny z ciebie podszyw widzisz mój synek jestet zdrowy w stosunku do ciebie.mam nadzieje ze ktos co te raczki i nóżki kiedys upierdoli:)

Gość izia87
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

U mnie lekarz naliczył 5 nóg i 2 siusiaki ale w razie czego się obetnie i będzie na rosół jak znalazł :)

Ja nie byłam u ginekologa niecały miesiąc, a już czuję jakbym z pół roku nie była :P Ale to dlatego, że wcześniej miałam plamienia i byłam aż za częstym gościem :o I teraz te trzy tygodnie taaaak sie dłużą :D