Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

A co z blondynkami? Faceci lubia tylko latynoski

Polecane posty

laleczkaaaaaaaaa Dokladnie :) Każda kobieta moze byc piekna, wystarczy, ze o siebie dba i wazne jakie ma rysy twarzy nosszka Dobrze, ze taka jest przynajmniej pokazuje swoj poziom i przelamuje stereotyp o glupich blondynkach, dobrze dobrze ;)

Gość Carmenika
max cnc - dodam jeszcze, że żadnego inteligenta tak łatwo nie można wyprowadzić z równowagi i to bez powodu. Agresja związana jest z niskim poziomem inteligencji. To rodzaj obrony. Objawiasz wyraźnie agresję przeniesioną. "Agresja przeniesiona - wyraz przeniesienia agresji z obiektu niedostępnego na obiekt dostępny."

Gość dimiro
carmenika idz sie poplacz :D

Gość max cnc
A nie pomyslalas, ze to tylko pismo i ze moge pisac te odpowiedzi spokojnie popijajac kubek cieplej herbaty? Skad te snucia o agresji. Widzisz kolejny dowod na Twoja "madrosc" ;)

Gość Carmenika
max cnc Carmenika Jakbys byla madra wiedzialabys, ze wiedza a inteligencja to co innego." A gdzie ja twierdzę, że wiedza to inteligencja? :D A literatura piękna to żadna wiedza, to sztuka.. zauważyć pragnę

Gość Carmenika
max cnc - skoro nie wiesz, co to agresja, to ja tłumaczyć nie zamierzam. Agresja nie wyklucza picia herbaty, bo niby dlaczego?

Gość max cnc
Carmenika Literature piekna moze czytac kazdy, wiec fakt, ze czytasz nie czyni Cie osoba inteligentną

Gość Carmenika
dimiro carmenika idz sie poplacz" Płaczę bez przerwy. Łzy płyną mi strumieniami. :D

Gość max cnc
A dosadne słowa i stanowcze wyrazanie opinii nie oznacza agresji. Obudz się panienko, nie wszyscy Cie beda glaskac po glowie ;)

Gość Carmenika
max cnc Carmenika Literature piekna moze czytac kazdy, wiec fakt, ze czytasz nie czyni Cie osoba inteligentną" Czytać może, ale czy czyta? Co teraz czytasz? Jaka książka w ostatnim miesiącu zrobiła na tobie największe znaczenie i dlaczego?

max tak zupełnie poza tematem, jeśli tu jeszcze jest jakiś temat :D literatury pięknej nie może czytać każdy, na co wskazują wyniki czytelnictwa i niechęć uczniów do czytania jej to jest naprawdę zajęcie dla wybranych

Gość Carmenika
max cnc A dosadne słowa i stanowcze wyrazanie opinii nie oznacza agresji. Obudz się panienko, nie wszyscy Cie beda glaskac po glowie" Ale stanowcze opinie muszą mieć podstawy, a fakt używania wulgaryzmów zamienia opinie na agresję.

Gość Carmenika
przeklęte pragnienia - on chciał tylko podkreślić, że nie jest analfabetą, bo zna litery i to czyni z niego czytającego. :D

Gość max cnc
"Przekład" ponieważ posiada nutę tajemnicy, trzyma w napieciu. A Ty co czytasz?

Gość Carmenika
Po wypowiedziach, tendencyjnych opiniach i stereotypach widać wyraźnie, że nie czyta wcale. Choćby nie wiem, co teraz wypisywał.

Gość Carmenika
"Listy na wyczerpanym papierze" - przepiękny obraz kultury słowa pisanego.

Gość max cnc
przeklete pragnienia Błędnie. Owszem, że może czytac. Móc a chcieć to różnica, po książkę może sięgnąć każdy, pytanie tylko czy zainteresuje. Nie udawaj mądrego bo słabo Ci to wychodzi ;) Jesteś człowiekiem, który ufa sondażom. Brawo ;)

Gość Carmenika
max cnc - kto jest autorem owego tajemniczego "Przekładu"? Jestem na bieżąco z nowościami literackimi, ale jakoś nie kojarzę tego.

Gość nosszka
carmenika masz chlopaka?

Gość traaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
Kobiety czesto na sile robia sobie kolor wlosow, ktore kompletnie im nie pasuje, stad te anomalia, czarnule z cera piegatego rudzielca itp. tez mi sie to nie podoba albo blondi z cera Rumunki, kto ma troche saokrytyki zrobi cos takiego raz, zobaczt ze cos nie halo i odpusci.

Gość max cnc
Carmenika Czytam. A dobrze, że Ty umiesz rozchylać nogi przed wszystkimi. Takie też są potrzebne. Krótko: Co z tego,że czytasz skoro jesteś kretynką.

Gość max cnc
Carmenika Pablo de Santis. Thriller, ale moim zdaniem dobry. Jeśli lubisz kryminalne śledztwa, polecam.

Gość Carmenika
max cnc Carmenika Czytam. A dobrze, że Ty umiesz rozchylać nogi przed wszystkimi. Takie też są potrzebne. Krótko: Co z tego,że czytasz skoro jesteś kretynką." A gdzież ty wyczytałeś o tym, jak to rozchylam nogi? :D Inspirujące. Ale wróć do literatury, bo jest ciekawsza od twych wizji.

Gość max cnc
Carmenika A mam pytanie: studiujesz coś, pracujesz?

Gość max cnc
Carmenika Jeśli czytałabyś to wiedziałabyś, że jesli się zwracasz do kogoś to piszesz dużą literą "Twych, Twój"

Gość Carmenika
No wiesz?! Przecież to książka z 2006. Ja pytam co czytasz aktualnie, a nie co przeczytałeś 5 lat temu. Swoją drogą najwyższa literatura to to nie jest.

Gość Carmenika
[zgłoś do usunięcia] max cnc Carmenika A mam pytanie: studiujesz coś, pracujesz?" Owszem pracuję, studiuję kolejny kierunek.