Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

A co z blondynkami? Faceci lubia tylko latynoski

Polecane posty

Carmenika a mzoe porozmawiamy o stali nierdzewnej, może porozmwiamy o wytzrymałości materiałów, może zrobimy projekt żurawika albo poobliczamy podwójne całki?

Gość koniec koniec koniec.
dobra dajcie sobie spokoj bo ten temat nie ma sensu. Ogloszam ze w tym sporze wygraly BRUNETKI bo sa najpiekniejsze na swiecie i zeby nie bylo jestem blondynka

Gość czuje się bardzo fatalnie
qrwa co za intelektualiści oczytani kształceni piękni i młodzi och ach zazdrość dupe sciska ale juz moze spierdalajcie

Gość Carmenika
blueska21 Carmenika a mzoe porozmawiamy o stali nierdzewnej, może porozmwiamy o wytzrymałości materiałów, może zrobimy projekt żurawika albo poobliczamy podwójne całki?" Stal jednak nie zaprząta mojej głowy, aczkolwiek może obudzę mojego faceta, w końcu między innymi jest po politechnice, to sobie porozmawiacie. Ma nawet tytuł dr, to może da radę? :D

Gość Carmenika
blueska21 Carmenika a mzoe porozmawiamy o stali nierdzewnej, może porozmwiamy o wytzrymałości materiałów, może zrobimy projekt żurawika albo poobliczamy podwójne całki?" Przypomnę jednakże, że o ile kultura obowiązuje każdego inteligentnego człowieka, to wytrzymałość materiałów nie musi. Ale mój facet o wytrzymałości materiałów wie wszystko, w końcu w jego bibliotece jest cała półka podręczników na ten temat.

Gość laleczkaaaaaaaaa
popatrz sobie na te blondyneczki lepiej każdemu facetowi na ich widok stanie.. http://pl.wikipedia.org/wiki/Sasha_Strunin http://siunia13.pinger.pl/m/3325148 http://film.wp.pl/id,28030,title,Blondynka,film.html?ticaid=1b898 http://www.pudelek.pl/artykul/27193/bedzie_powtorka_z_samusionek/ http://diamentowasuka16.pinger.pl/m/1634006 http://www.tenisportal.com/gif/galeria/kournikova/kurnikowa.php http://www.filmweb.pl/person/Swiet%C5%82ana+Hodczenkowa-639133 Jak one są brzydkie to ja jestem ksiądz

Gość Carmenika
blueska21 - kto wie, może go nawet znasz? Na której uczelni studiujesz?

Gość laleczkaaaaaaaaa
jest też charlize theron vodianowa , scorupco ,foremniak i wiele innych pięknych blondynek więc Twoja teoria sie nie sprawdza niestety :P

Gość Carmenika
blueska21 - jeśli wykłada czasem u was, taki przystojny brunet w okularkach, to prawdopodobnie masz przyjemność z moim facetem. Oprócz tego pracuje w koncernie międzynarodowym, więc głównie zaocznych edukuje.

Gość czuje się bardzo fatalnie
spierdalać se kulturalnie po kociemu w szpilach i pończoszkach kulturalne cipki czy tez chujki bo w koncu w necie niczego nie mozna byc pewnym :D

Gość Carmenika
blueska21 - jak na kogoś szpanującego obowiązkowym materiałem na studiach, dość szybko porzuciłeś temat.

Gość Carmenika
blueska21 - tylko widzisz, mój facet mimo, że także po polibudzie, ale i po WSB, oraz prawie zamówień publicznych uważa, że jednak uczestnictwo w kulturze go obowiązuje.

Gość traaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
+ ładne pl blond modelki, Jagaciak w blondzie, Jagodzińska, Frąckowiak

Gość traaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
trah...http://lula.pl/lula/1,94040,8887112,To_byl_rok_polskich_modelek.html

Gość Oczywiscie ze kobiety
z ciemnymi wlosami są bardziej "gorące" wizualnie bo faktycznie może być na odwrót, nie potrafię powiedzieć dlaczego, ale latynoska uroda, niekoniecznie całość, ale chociażby jakieś pewne elementy, np. lekko ciemniejsza cera niż blada i ciemne włosy już robią swoje. Ktoś pisał, że blondynki są rozchwytywane tam gdzie ich mało - czyli poludnie Europy - głównie Włochy, ja jestem szatynką i muszę powiedzieć, że Włosi to istne zboczuchy, na plaży patrzą się bez najmniejszych krępacji za tobą, nawet jak idziesz z partnerem za rękę i ich miniesz z boku to oni oglądają się za tobą i patrzą na tylek, odwracają się i gapią się po prostu, a żeby było śmieszniej czasem nawet w obecności swojej partnerki :) a blond włosów nie mam, więc nie wiem jak to z tymi blonydnkami na poludniu Europy jest :)

Gość laleczkaaaaaaaaa
Może i południowcy za różnymi się ogladają bo taka ich natura bo są ,,gorącymi facetami" ,ale każdy południowiec wam powie ,że szaleje w szczególności za blondynkami ;) a o słowiańskiej urodzie.. to juz zupelnie. Byłam w hiszpanii z koleżankami i ja jako blondynka mialam najwieksze powodzenie

Gość laleczkaaaaaaaaa
albo kto jeszcze Molek , Mielcarz, Amanda seyfried z mamma mia są piękne np i moglabym tak wymieniać i wymieniać piekne blondynki

ja jestem naturalna ciemną blondynką Kiedy miałam włosy zafarbowane na ciemny brąz chłopaki mówili mi ze mam azjatycką urodę i podobałam się ,teraz jestem jasną blondynką(platynową) teraz mówia mi że mam typowo urodę blondynki i tak samo podobam się z tego co zauważyłam wiec to nie prawda że z blondynki nie wyjdzie brunetka -tak jak ktos tam wczesniej wspomniał.Do chamowatego autora-ki który pisal ze blond to swinska rasa :jak blondynka wygoli sobie ci...e to nie bedzie wiadomo czy to blonynki ci...a czy brunetki temaku

Dodam że jestem bardzo gorąca dziewczyną ale ...nie dla każdego chłopaka ,tak wiec nie prawdą jest ze brunetki maja wiekszy teperament seksualny niż blondynki,taki jest tylko stereotyp i mit

Gość szczera_aż_do_bólu
nie przejmuj się,teraz lansuje się taki typ urody,ale on wkrótce się znudzi facetom

Gość szczera_aż_do_bólu
może i podobają im się bardziej latynoski,w każdym bądź razie ja nie czuję się przez to gorsza i nie mam z tego powodu kompleksów,nie trawię za to ,gdy jakaś brunetka wywyższa się z tego powodu i obraża blondynki,ale to widocznie świadczy o tym,ze czuje się zagrożona :P

Gość fsceptyczny gosc
Jak bedziecie wygladaly kiedys tak jak Shakira,Beyonce,J.LO lub Selena Gomez to sie do mnie zgloscie:P 🖐️

Gość szczera_aż_do_bólu
megan fox to plastik,zresztą te,co wymieniłaś to takie odpowiedniki piękności o pustych oczach i wielkich cycach w wersji z czarnymi włosami ,to jest ten sam zdzirowaty typ ,jaki miala pamela anderson:P fuj teraz tylko baby o zdzirowatej urodzie są trendy,to żałosne :p

Gość szczera_aż_do_bólu
carmenika na pewno nie masz zbyt wielu przyjaciółek i inne kobiety potajemnie cię nienawidzą, ale nie za to,że jesteś rzekomo piękniejsza,ale dlatego,że jesteś zadufana w sobie i złośliwa Gdybyś nie miała kompleksów,nie musiałabyś leczyć ich anonimowo na tym forum,podkreślając swoją wyższość i obrażając innych forumowiczów o lepszych argumentach od twoich :p Poza tym uroda przemija i tylko głupki przywiązują wagę do rzeczy przemijających:P Szpanujesz swoją znajomością książek i wykształceniem,a to jest zwykly przykład pustactwa i wieśniactwa,nie tylko ty czytasz i skończyłaś studia Brak ci klasy .Starasz na silę przekonać innych ,jaka jesteś super To żałosne,ośmieszasz sie:P

Gość jooołłl
to jest tak że podobają nam się zazwyczaj odwrotne cechy niż posiadamy.Tzn. blondynom podobają się brunetki zazwyczaj.I na odwrót.Więc nikt nie jest stratny.Bo blondyni też nie przepadają za blondynkami tak jak one za blondynami.One wolą swoich brunecików.A blondyni wolą czarnulki.

Gość kermina
Faceci lubią przede wszystkim ładne kobiety, kolor włosów to rzecz trzeciorzędowa.