Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszenka91

Same dziwki .

Polecane posty

Gość do donkapatke
zgadzam się z Tobą !! nagość jest czymś bardzo intymnym.. czemu my i nasze dzieci mają to oglądać.. wciskają nam to media :/ świat schodzi na psy.

super pasja skakanie jak małpa żałosne ze z pasji bierze kase, pasja ma odrywac od rzeczywistosci, wtedy daje wiecej radosci. i teraz dziewczynki w gore raczki i skaczemy w bok hahaha Nie rozumiem co złego jest w tym, że ktoś zarabia a zarazem robi coś co bardzo lubi? Lepiej być zadowolonym z tego co się robi a nie wiecznym gburem narzekającym na wszystkich wokoło i plującym jadem.

Gość do regres
takim dzieciakom to się czasem nie da przetłumaczyć ;) albo rodzice są zbyt zajęci czymś innym :(

żałosne ze z pasji bierze kase, pasja ma odrywac od rzeczywistosci, wtedy daje wiecej radosci." powiedz to muzykom,aktorom,artystom,tancerzom... to cie wysmieją za taka definicję :D

Mnie po prostu przeraża to co się teraz dzieje. jak ludzie sprzedają swoją nagość." w porządku ciebie przeraża ,mnie jest to obojętne a dlaczego ? bo to nie mój świat,to nie moja sprawa ze jakas tam Kaśka lat 20 z Koziej wólki daje tyłka za kasę czy wystawia piersi za stówę ... Takie kobiety i nie tylko kobiety bo faceci tez byli,sa i będą Tutaj możemy tylko i wyłacznie ubolewać nad takimi ludźmi

Gość aktorzy dla mnie nie mają
osobowości.

Regres Widzisz, ja akurat przejmuję się tym, ze moje dzieci mogą zacząć tak się zachowywać, a to że inni rodzice leją na to, nic nic nie poradzę.Nie mnie jest oceniać i wychowywać dorosłych ludzi.Mogę im tylko współczuć, że są tak zaślepieni swoją pracą i innymi obowiązkami, że nie dostrzegają tego co wyrabiają ich dzieci.

Gość więc ubolewajmy ;(
och Pani czemu przyszło mi żyć w tak chujowych czasach :D

wciskają nam to media :/ świat schodzi na psy.' więc czytaj dziecku książki unikniesz mediów,nie będziesz zgorszona reklama 3 bit :P

takim dzieciakom to się czasem nie da przetłumaczyć albo rodzice są zbyt zajęci czymś innym " własnie więc chce podkreslić że własnie wina zazwyczaj leży po stronie rodziców szkoły etc zamiast po stronie tej pani co cycki pokazuje w reklamie mydełka Bambino :)

Gość to jest wina mediów
bo to oni pokazują nam taki świat, to oni to promują. jebane chuje.

bo to oni pokazują nam taki świat, to oni to promują. j**ane ch*je." ale ty jako ta rozumna(chyba;)) istota masz możliwość wyboru czy będziesz na to patrzała czy tez nie ? skoro cię to gorszy,nie patrz skoro cie to gorszy to weź zrób transparent i idź pod Sejm pikietować ... Oni promują ? Promują bo to sie sprzedaje ... a skoro sie sprzedaje to widocznie jest popyt a jak jest popyt to jest i podaż na dana rzecz,towar,akcje przedsięwzięcie,ruch czy też reklamę

Gość popyt = faceci
;/

Gość kobiety by bardziej
wolały patrzeć na męskie pośladki albo tors,a nie wiecznie wszędzie te gołe baby, świat jest tworzony pod facetów. nie widzisz tego ? bo jesteś facetem.. i przestań pierdolić że kobieta też lubi patrzeć na inne. bo to jest żałosny argument, myślisz tylko o sobie.

kobiety by bardziej wolały patrzeć na męskie pośladki albo tors,a nie wiecznie wszędzie te gołe baby" ale nie rozumiem o co ci chodzi? Sa tez reklamy z fajnymi i przystojnymi facetami i nierzadko z gołymi klatami W filmach tez pełno takich gości na bilbordach tez weźmy np takiego Polskiego Hydraulika promowanego we Francji :)

Gość podtrzymuje
to nie sa faceci na bilbordach tylko pedaUŁY :o

Gość właśnie, zresztą mniej jest fa
facetów. nawet jak są programy muzyczne, typu jaka to melodia czy coś podobnie żałosnego, to w tle tańczą laseczki, pół nagie, czy taki program kuby wojewódzkiego, czy szymona.. no żalosne, oni są gwaizdami, prowadzą program,a laski? to tylko kurwa tło z cyckami i dupami, przykre. widzisz jak spostrzegana jest kobieta?

Gość wkoorwiona zona
Tez sie z Toba zgodze, nawet kiedys zalozylam podobny temat na kafe, moj maz wlasnie z takimi dziwkami mnie zdradza.Wszedzie kurestwo, kurestwo, kurestwo.

Gość wlasnie.. wszedzie
kurestwo, kurestwo, kurestwo. przykre to co się teraz dzieje.

nie kurestwo ale kurewstwo sie pisze :) a co do lasek u Wojewódzkiego czy Szymona to myślisz że one tam siłą zostały zaciągnięte ? :) Pewnie same chciały pokazywac nogi i piersi Chciały sie wypromować i pokazać ... I to jest płytkie Własnie takie zachowanie niektórych kobiet I do kogo ty masz pretensję ? I do kogo te roszczenia ?

Gość myszenka91
ciesze sie, ze tylko osob sie ze mna zgadza!:)

Gość myszenka91
ciesze sie ze tyle ludzi sie ze mna zgadza:) tzn za pewne same dziewczyny:)

Gość myszenka91
ciesze sie, ze tyle osob sie ze mna zgadza:)

Gość faceci to dno
;)

Gość llalalalalaksdasjgfj
hej sokoły omijajcie góry srury rury