Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ki cia

starania o dzidzię i

Polecane posty

Witam kochani. Mam pewien problem od kilku miesięcy staramy się z narzeczonym o dziecko, niestety jak do tej pory się nie udało. Ciągle mam nieregularne cykle. Naczytałam się naprawdę wiele o wiesiołku, o śluzie, o dietach i nic. U mnie to wszystko wygląda zupełnie inaczej [jak na moje oko]. Normalnie miesiączka trwa ok 6-8 dni. Niekiedy [jak do tej pory zdarzyło mi się 3 razy] mam okropne bóle, tak że muszę jechać do szpitala. Mam mdłości, uczucie gorąca, zwijam się z bólu i dopiero po kroplówce mi przechodzi. Potem jest normalny biały "suchy" śluz. Następnie uczucie "mokrości" ale śluz nie jest dobrze rozciągliwy, a już na pewno nie konsystencji ani koloru białka kurzego. Potem, ale nie za każdym razem występuje krwawienie i nie jest to takie normalne krwawienie, ani krwawienie przed owulacyjne jak u większości kobiet. Jest to brązowy "suchy" śluz i niekiedy krople rzadkiej krwi. W tym miesiącu robiłam testy owulacyjne. Od pierwszego dnia po miesiączce do teraz minęło 9 dni i żaden nie był pozytywny. Tak jak już wcześniej pisałam miesiączki mam nieregularne czasami co 2 tyg, a czasami co ok. 29-36 dni. Byłam z tym u lekarza, ale powiedziano mi że wszystko jest w porządku i że samo się ureguluje, bo nie ma co obciążać organizmu lekami. Moje pytanie jest następujące: czy kiedykolwiek którejś z was też się tak zdarzyło? czy to krwawienie może świadczyć o fazie przed owulacyjnej czy może coś jest jednak nie tak?? Proszę o pomoc!! Już chyba za bardzo panikuję ale to jest na prawdę trudne.

Gość koteczkaaaaa
a co na to lekarz?

Gość koteczkaaaaa
castagnus pomaga na nieregulsarne miesaczki bynajmniej moim znajomym pomoglo

tak jak napisałam powiedział że organizm sam się ureguluje i nie ma sensu szprycować go lekami tylko po to żeby uregulować okres. Bo to jest bardzo naturalne i samo się wszystko uspokoi. A ja już nie wiem co robić. Lekarz nie podejmuje żadnych działań. Trudno jest ustalić dni płodne. Wszędzie piszą co innego. Nie wiadomo z której strony słuchać. To wszystko mnie przerasta.

nikt tak nie miał?? proszę o pomoc!! Czy faza przed owulacyjna może byc w postaci samej krwi?? Czy coś jest ze mną nie tak?

Gość magdalenka 79
Kicia Napisz na mojego e-maila czekam kasiaitomekz@wp.pl