Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwny?

wpadka?

Polecane posty

Gość naiwny?

Kochałem się z dziewczyną wiem też, że doszło do wytrysku w jej macicy. Dziewczyna na drugi dzień zrobiła test i mówi mi, że jest w ciąży czy to możliwe aby na drugi dzień po stosunku wyszedł test pozytywny czy mnie wrabia?

Szukała po prostu takiego idioty jak ty.Ale głupiemu da się wszystko wmówić.Gdybyś więcej czytał a mniej lasek podrywał to byś wiedział co nie co o ludzkiej biologi i tych sprawach.Nie musiał byś teraz robić z siebie idioty na kafe.

Nie to nie jest mozliwe, żeby nastepnego dnia test wykazał ciążę, bo nawet jesli doszło do zapłodnienia to zaplodniona komórka jajowa nie zdążyła jeszcze zejsc do macicy i sie zagnieździć. Laska próbuje Cie wrobic w ojcostwo, ale widać nawet na to jest za głupia.

Gość naiwny?
No dobrze ale ja wiem na 100%, że doszło do wytrysku, tylko teraz jak chcę aby zrobiła ponownie test przy mnie to niestety dostała okres a ponoć w czasie okresu nie powinno robić się testów bo mogą wyjść przekłamania

Gość Jelcz342
Zostaw tą dziewczyne i trzymaj od niej z daleka. Jak będzie miała dziecko to ona będzie musiała udowodnić kto jest ojcem przez badania krwi lub dna. Jeśli ci udowodni to wtedy masz problem.

Gość naiwny?
w takim razie po tym co czytam test po dniu stosunku nie powinien nic wykazać?

Gość chyba ze ona juz od dawna jest
w ciazy. Nie rob testu ciazowego tylko zazadaj test DNA. Ale na to jest za wczesnie.

Gość jak dostala okres
to nie jest w ciazy.

Gość jestes bardzo naiwny
.

łohoho :D bzykaliście się, ona na drugi dzień zrobiła test i wyszło że jest w ciąży? :D po primo - skoro dostała okres to chyba nie jest, nie uważasz? owszem zdarza się że kobieta krwawi ale rzadko. Po secundo: wytrysk w macicy? :D haha to Ty chyba masz tam pompę jak koń :D albo mechaniczną :D po tertio: test pozytywny może wyjść dopiero jakieś 2 tygodnie po stosunku, bo do zapłodnienia może dojść tylko kiedy podczas owulacji, a ta jest właśnie jakieś 2 tygodnie przed okresem. Skąd ta Twoja laska? Z przedszkola, że nie miała biologii??

Gość naiwny?
najgorsze jest to że nie widziałem tego testu... jestem młody ona również, kocham ją a ona mnie, nie chciałbym przekreślić jej całego życia ale nie wiem czy czasami mnie nie wrabia... nie wiem co o tym myśleć

Gość ewella2
Nie ma takiej możliwości aby test wykazał ciążę następnego dnia. Na ro potrzeba co najmniej 5 dni, więc dziewczyna po prostu szuka frajera...

Gość test wykrywa ciążę
najszybciej 7 dni od zapłodnienia , a samo zapłodnienie to jakieś kilka dni po stosunku to o czym piszesz jest niemożliwe

Gość naiwny?
Czy po tygodniu będzie coś jeszcze widać na tym teście? Może poproszę aby mi go pokazała?

Gość ewella2
a co Cie to obchodzi? Sprawa powinna być już zamknieta-wrobić Cię chciała i tyle. Teraz co najwyżej testy DNA będą potrzebne.

Gość naiwny?
chce mieć pewność co było na testerze czy czasami nie było to wymyślone

Gość pomarańczooowa paani
nie wierz jej. test sie robi w dniu spodziewanej miesiaczki, a ciaze wykazuje jakies 2 tygodnie od stosunku. wkreca cie, chyba ze juz jest w ciazy z kims i chce Ciebie w to wrobić. jesli mowisz ze dostala okres to po prostu sciemia to cala bajeczke.

Kochany czytaj co ludzie tutaj do Ciebie piszą. Jest to niemożliwe, aby na drugi dzień zrobiła sobie test, który wyszedł pozytywnie. Test ma za zadanie wykryć hormon, który jest wykrywalny dopiero kilka dni po zapłodnieniu. Samo zapłodnienie też nie przebiega przecież w ciągu kilku minut! Poza tym jeżeli dziewczyna ma okres, to oznacza, że najprawdopodobniej wcale nie jest w ciąży i chyba czegoś się nie douczyła na anatomię (jak napisałam wcześniej zdarzają się krwawienia okresowe w ciąży, ale są one bardzo skąpe i wystepują bardzo rzadko). Sam okres jest znakiem, że w danym cyklu nie doszło do zapłodnienia, poczytaj sobie o tym. Sam fakt, że nie chciała pokazać Ci testu świadczy o tym, że albo wcale go nie robiła, albo koleżanki jej naopowiadały głupot i teraz dziewczyna robi wokół siebie halo - dlaczego? Może chce poczuc się ważna albo Cię sprawdzić. Aczkolwiek, jeżeli laska faktycznie okaże się być w ciąży, to w żadnym wypadku nie będzie to dziecko "powstałe" podczas tego właśnie stosunku, fizycznie i biologicznie jest to niemożliwe, tak więc jeżeli nie mieliście wcześniej tego typu przygód, to panna przyprawia Ci różki i szuka jelenia. Życze więcej rozwagi.