Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek ;p

Obawa .. ; |

Polecane posty

Gość Jacek ;p

Witam was wszystkich , mam 16 lat. Swoją sprawę wyjaśnię następująco. Mam dziewczynę która w lutym kończy 14 lat , wiem że to kolejny bzdurny temat ale jako że jestem złym , nieodpowiedzialnym człowiekiem zrobiłem coś co sam nie trawie , na samą myśl .. no smutno Byłem na sylwestra u dziewczyny , ja i mój kolega. Jako że się napiliśmy wszyscy to było tak luźnie. Tak po 2 nie wiedziałem co się dzieje. Pamiętam trochę... zrobiłem to z moją dziewczyną chociaż nie chciałem jeszcze , poza tym łamie tym zachowaniem prawo. Jest źle , bo zrobiłem to bez zabezpieczenia. Moim problemem jest to że zniszczę dziewczynie życie.. I do tego nie będę mógł kontynuować szkoły dlatego że mam skończone 16 lat a ona aktualnie 13 lat jest ogromnym problemem dlatego że zawarte w kodeksie karnym (artykuł 200) mówi że grozi to karą pozbawienia wolności od roku do lat dziesięciu .. nie wiem co robić, prosiłbym o rozpatrzenie tej sprawy . Trafię do pudła ?

Gość Aviarorrra
Mam nadzieję, że to prowokacja. Przecież to trzynastoletnie dziecko! Sam jesteś jeszcze dzieckiem. Sodoma i Gomora :-O

Gość antonina-18
jeżeli dziewczyna miała coś przeciwko temu to tak, jeżeli sama się na to zgodziła to nie, ale gdyby powiedziała rodzicom, a oni w jej imieniu mogą zgłosić sprawę na prokuraturę, gdyby się okazało że jest w ciąży no to masz pecha bo takimi sprawami zawsze zajmuje się sąd dla nieletnich, tak z ciekawości zapytam czy ona miała coś tzytzków?

Gość hclcd
trafisz zboczeńcu

Gość WYDZIAŁ DS. PEDOFILII
twoje IP zostalo namierzone i już zajmujemy się się tą sprawą