Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JolaOlaLaA

Caly czas jestem potwornie zmeczona:/

Polecane posty

Od jakis 2 tygodni jestem caly czas zmeczona, mimo ze sie wysypiam. Nie mam na nic sily. Od 2 miesiecy biore Euthyrox, czy mozliwe zeby po nim tak bylo?

Gość mn88
Możesz sprecyzować co to znaczy zmęczona?

Gość mn88
Masz pewnie źle dobraną dawkę hormonu. Jesteś senna i ospała, czy raczej szybko się męczysz (np. trudno wejść po schodach bez zadyszki?)

Gość so coincidental
a ja wlasnie minute temu szperalam na googlach na ten temat! ja mam tam samo ale od jakichs 4 dni jakos. Spie po 8 h, cwicze, odzywiam sie dobrze, zadnych paskudctw i tak z nikad takie zmeczenie... nie mam sily dupy ruszyc :O

Gość mn88
to zrób sobie morfologię i tsh na początek

Gość matylda s
to może być problem z tarczycą. Najlepiej sobie zrobić wszystkie badania by wyeliminować chorobę. Jeśli po prostu jesteś przemęczona lub masz objawy depresyjnie to wysiłek fizyczny pomaga (przynajmniej mnie) jak i relaksujące i regenerujące zabiegi.Ponoć w takim stanach też ten zabieg WATSU - specyficznie ćwiczenia w ciepłej wodzie jest skuteczny. Zobacz sobie ->http://bit.ly/sA2sH8

Gość conis
to może być problem z tarczycą. Najlepiej sobie zrobić wszystkie badania by wyeliminować chorobę. Jeśli po prostu jesteś przemęczona lub masz objawy depresyjnie to wysiłek fizyczny pomaga (przynajmniej mnie) jak i relaksujące i regenerujące zabiegi.Ponoć w takim stanach też ten zabieg WATSU - specyficznie ćwiczenia w ciepłej wodzie jest skuteczny. Zobacz sobie ->http://bit.ly/sA2sH8

Gość luizaaaaaaaaaaa
przy tarczycy tak jest zrob sobie tsh , ft3, ft4