Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaitk

nie wytrzymam! ; (

Polecane posty

Gość anaitk

znowu...ojciec się schlał poniża mnie mojego brata, mamę..mam dość! mam 16 lat..jestem od tego domu zależna....nie wytrzymuję już tu! co ja mam robić?!

Gość TERMINATOR 4
ja przyjade i go sprzatne chcesz?

Gość oj, oj, oj, .,.
syp mu codziennie sol w kapcie , po tygodniu zobaczysz efekty, tylko nie zaduzo, zeby sie nie skapnał

Gość patrola3
Bardzo ale to bardzo Ci współczuję.Ja też mam 16 lat. Mój tata 3 lata temu się powiesił,upił się i chyba nie wiedział co robi. Mam brata który ma 28 lat i jest chory psychicznie,ma schizofrenię paradontalą i również często mam tak że nerwowo nie mogę wytrzymać. Bierze on leki i nie może pić alkoholu a w sylwesta się upił i uaktywniło się działanie leków. To też dla mnie duży ciężar, dlatego wiem co czujesz. Bardzo mi przykro ale nie wiem jak Ci pomoc.

Gość pytasz, to Ci mówię :)
autorko współczuję Ci - musisz być silna!! Nie bierz słów do siebie, tych bluzgów nie rzuca ojciec tylko alkohol - na pewno na trzeźwo jest innym człowiekiem. Wiem, usprawiedlwiam go, ale co innego można powiedziec :(. Trzymam za Ciebie kciuki Też przeszłam przez takie piekło! Dziś mam 27 lat, ale uraz pozostaje na całe życie!!

Mam koleżankę której matka piła. Wiesz nie wiem co mam Ci doradzić jeśli masz babcie lub jakąs bliską ciocie to zapytaj się czy możesz u nich zamieszkać powiedz jaką masz sytuacje w domu. A mama zle postępuje powinna go wyrzucić z domu żeby zrozumiał swój błąd. Pogadaj z mama powiedz jej co czujesz ze juz nie wytrzymujesz zeby pomyslala o Tobie i bracie zeby was chroniła przed nim. Zeby nie pozwalała na to. Zapytaj się czy jestes dla niej ważna jesli odpowie ze tak a na pewno to zrobi to powiedz zeby zaczela działac