Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mama, niestety

czy jako samotna matka mam szansę na prawdziwą miłość

Polecane posty

Gość samotna mama, niestety

Witam, Jestem wyjątkowo samotną matką, nie mam zupełnie nikogo, nawet znajomych, wszystko straciłam przez byłego partnera, rezygnowałam z każdego wyjścia byleby partner nie musiał sam zajmować się synkiem i tak spaliłam wszystkie mosty, a dużo ich nie miałam, nie przez to że mam wyjątkowo zły charakter :) zwyczajnie nigdy nie próbowałam być zbyt przebojową i mieć od groma znajomych, ale każdy idzie swoją drogą..Rozstałam się z partnerem który ograniczał mnie we wszystkim, pragnę zacząć od początku, tylko nie wiem jak, mam małe dziecko, nie wiem z kim się umówić, samej głupio gdzieś wyjść, a tak mi brakuje choćby ciepłej rozmowy z osobą która uważnie wysłucha, powiedzcie, czy mam szansę poznać kogoś w internecie? Nigdy tego nie próbowałam, czy może jako matka jestem z góry skreślona bo to tylko dla młodszych takie metody, bez dzieci..Już nie wiem co myśleć, gdzie zajrzeć by sprobować poznać kogoś, kogokolwiek :(

Gość ...nuda...nuda
Na pewno kogoś poznasz,a odnowić stare znajomości zawsze można spróbować, może akurat jakaś dawna koleżanka też jest samotna.

Gość ...nuda...nuda
Na pewno kogoś poznasz,a odnowić stare znajomości zawsze można spróbować, może akurat jakaś dawna koleżanka też jest samotna.

Gość ...nuda...nuda
no pewnie

Gość Takatammala
Hej:-) No jasne, że masz szanse poznać kogoś w realu albo przez Interenet:-) Tylko od Ciebie zależy, czy jak już kogoś wartościowego znajdziesz to ten związek przetrwa, bo musisz umiejętnie rozdzielać uczucia pomiędzy partnera i dziecko, żeby żadne z nich nie czuło się odtrącane. Trzymam kciuki:-) Sama jestem samotną matką i mam marne szanse poznać kogoś na ulicy itp., więc szukam przez Internet. Z tym, że ciężko trafić na kogoś ciekawego. Panowie boją się odpowiedzialności, często szukają tylko niezobowiązującego seksu (od razu mówię, że to mnie nie interesuje), boją się, że potraktuję ich jak sponsora (jestem niezależna, ale i tak oblatuje ich strach), poza tym ciężko im uwierzyć czasem, że szukam partnera dla siebie, a nie niańki dla moich dzieci. Nie przejmuj się niektórymi chamskimi wypowiedziami na temat samotnych matek, jakie padają na tym forum. Powiem tak - na swoim przykładzie - ja umawiałam się przez Internet. Nigdy nie ukrywałam faktu, że jestem samotną matką. Przez krótki czas miałam kogoś, kto pokochał moje dzieci jak własne, ale po prostu nam nie wyszło. Teraz też spotykam się z pewnym facetem, któremu nie przeszkadza, że mam dzieci. I mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Podzielę się jeszcze jedną uwagą: zauważyłam, że obcokrajowcom o wiele mniej przeszkadza fakt, że kobieta ma dzieci z poprzedniego związku.

Gość gość
jak jesteś ładna to zawsze jakiegoś znajdziesz, niezależnie od twojej przeszłości.

Gość gość
Zwróć uwagę na tych co uśmiechają się do Ciebie :)