Gość psps123 Napisano Styczeń 3, 2011 witajcie dziewczyny :) zwracam się tutaj z pytaniem odnośnie wypadających włosów i kształtu paznokci. Jeszcze niedawno miałam długie włosy(za biust), ale w końcu po namowie przyjaciół poszłam podciąć, gdyż mówili mi, ze nie wyglądają na zdrowe. Zawsze chciałam mieć długie włosy lecz są one bardzo rzadkie i nie wygląda to estetycznie. Przed pójściem do fryzjera postanowiłam je umyć i wtedy dostałam wstrząsu bo po umyciu wyleciała mi wielka garść włosów, przeraziłam się. Gdy wylądowałam u fryzjerki spytała się czy używam prostownicy, bo moje włosy są bardzo zniszczone(zdziwiłam się, bo nawet ich nie suszę). Pod wpływem wydarzeń postanowiłam dać im trochę odpocząć i ścięłam do ramienia. Teraz wyglądają one trochę zdrowiej.Kupiłam sobie Skrzypo Vite i Skrzyp plus + magnez do picia. Boję się jednak, że to za mało. Jestem jeszcze młoda, mam dopiero 18 lat i jakoś niedawno zaczęłam interesować się wyglądem i zdrowiem. Wiem też, że kobieta powinna mieć zadbane paznokcie i tutaj także zwracam się z pytaniem bo niestety nie wiem jak mam nadać ładny kształt paznokci i co waszym zdaniem powinnam zrobić aby wyglądały one estetycznie? Tutaj daję zdjęcie paznokci - http://img221.imageshack.us/f/img3462d.jpg/ Z góry dziękuję :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach