Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -I dont know-

Jak oszukac milosc, warto sie wiklac w taki uklad?

Polecane posty

Gość -I dont know-

Witajcie. Mam maly dylemat - poznalem pewna kobiete, spotykalismy sie na stopie kolezenskiej, byly pocalunki, mile slowka, ale ona dala mi wyraznie do zrozumienia, ze nie szuka milosci. Przyznala sie, ze jest mezatka (ona ma 25 lat), ale tylko na papierze, nic ja z mezem nie laczy od dlugiego czasu, ale rozwodu nie ma, nawet sie o niego nie stara. Oprocz mnie kreci sie jakis facet kolo niej, ona twierdzi ze nic do niego nie czuje i moze wszystko. Nie wymagam od niej, aby mnie pokochala, czy cos. Mam 23 lata i zalezy mi na takiej luznej znajomosci: pogadac, pospotykac sie, pojsc razem do kina, no i do tego seks bez zobowiazan. Byl ktos w takim ukladzie, warto sie pakowac w cos takiego? Nie ukrywam, ze jestem od jakiegos czasu samotny, nie chce sie angazowac w jakis powazny zwiazek, ale potrzebuje bliskosci kobiety.

Gość fdgdfgdfgdfgd
a idz sie puszczaj z nia!

Gość -I dont know-
Nie jestem z tych, co sie angazuja. Po prostu chce przezyc przygode, potrzebuje dobrego seksu, a ta laska jest naprawde konkretna i bardzo mnie pociaga. Zreszta ona mi otwarcie mowi, ze jej sie podobam.

Gość -I dont know-
Ale jej maz jest z inna kobieta i ma z ta kobieta dziecko. Ona nie chce go znac. Nie utrzymuja kontaktu juz od kilku lat, nic ich nie laczy oprocz tego swistka.

Gość Margerritha
nie warto chyba, bo przewaznie jedna strona sie zakocha, moze byc ze sie nie zakochacie jedno w drugim , ale moze byc tak,ze Ty zakochasz sie w niej a ona Cie oleje. i nie potrzebne cierpienie. mysle,ze lepiej sobie darować.

Gość Mr NiceGuy
Ryzykowna sprawa. W ogóle każdy układ typu "seks-bez-zobowiązań" jest ryzykowny na dłuższą metę, bo panie nagminnie nie rozumieją tych dwóch ostatnich słów i prędzej czy później pragną się związać. A w twoim przypadku dodatkowo dochodzi tajemniczy mąż, o którym nic nie wiesz a może nie wszystko jest tak jak twierdzi ona. Możesz ugrzęznąć w czymś paskudnym. Twoja desperacja, twój wybór.

Gość -I dont know-
Ktos byl w takim ukladzie i moze sie podzielic spostrzezeniami, uwagami?

Gość ladacznik
autorze kazda laska ktora chce ci przeleciec wstawia kawalki o mezu ktorego nie kocha i z ktorym nic juz ja nie laczy mam troche lat i znam to dosc dobrze daj sobie spokoj, powodzenia

Gość do ladacznika
Ja sie spotykalem z taka kobieta, tez mi sypala czerstwe teksty, ze nic ja z mezem nie laczy, ale do lozka nie chciala ze mna pojsc, bo twierdzila, ze nie potrafi mnie pokochac (seks uprawiala tylko z milosci). Byly tylko namietne pocalunki, masaze miedzy nami i nic wiecej. Pojawil sie nowy koles, ona poczula do niego chemie i od razu poszla z nim do lozka. Autorze, to twoj wybor. Jesli jest warta grzechu, to czemu masz nie zaznac rozkoszy i szczescia w zyciu?

Gość To twoje zycie
Jesli chcesz wiklaj sie w taki chory uklad. Ona cie potraktuje jak meska dz.iw.ke i porzuci. Ten typ tak ma. Swoja droga niezla z niej lafirynda, skoro dla niej malzenstwo to tylko swistek papieru, kreci naraz z dwoma facetami. Przy takim trybie zycia latwo o choroby weneryczne i HIV. Uwazaj, zebys czasem czegos od niej nie zlapal i pozniej plul sobie w brode.

Gość jkjkjkjkjkjku
Uważaj żebyś się czymś nie zaraził, bo z pewnością nie jesteś jedyny.

Gość hehe :D
Ale te uklady sa dzis modne. Dzis mi kumpel opowiadal jak to mezatka ze swoim gachem uprawija sex i nagle slysza, ze ktos otwiera drzwi. Kochanek szybko zaklada gacie i laduje przed komputerem. Otwieraja sie drzwi do pokoju, a w nich tesciowa. A mezatka na to: witaj mamo, to jest Michal - informatyk, pomaga mi naprawic komputer (taaa, w samych gaciach) Teciowa tego nie lyknela i na drugi dzien kochanek dostal po ryju od meza tej pudernicy. Po kilku dniach maz dostal po ryju od kochanka i jego ekipy, po czym pobyzkal mezatke jeszcze ze dwa razy i zostawil. Ot, taka historia. Autorze, moim zdaniem mozesz sie wpierdzielic w powazne klopoty, bo takie kobiety klamia na potege i mozesz miec z tego tytulu nieprzyjemnosci.

Gość To kiedy sie
ona ochajtala? Ma zaledwie 25 lat, a taki bogaty zyciorys? Niezla z niej sucz.

Gość hfhfh
-I dont know- czleku, ja tez na zime postanowilem zdobyc laseczke bo lubie sex i co laska sie zakochala chce sie ciagle spotykac a ja nie wiem co zrobic, bo mi sie szkoda jej zrobilo a i tak bede ja musial presdzej czy pozniej rzucuc wiec nie ma bez zobowiazan, zawsze ktos chce czegos wiecej, coz zazwyczaj to nie ja proponuje szukac dziewczyny do zwiazku a nie kobiety z poroblemami do luznego ukladu

Gość -I dont know-
Ja chyba lubie trudne przypadki i nowe wyzwania. Ta laseczka naprawde jest super, co prawda ma bogata przeszlosc, ale mi to nie przeszkadza. Niebawem zaproponuje jej oficjalnie uklad.

Gość Mircysia
Gdyby była taka super, to nie spałaby z każdym. Idziesz na łatwiznę. Uważaj, żebyś nie złapał jakiegoś syfa.

Gość -I dont know-
Ale przeciez ona nie sypia z kazdym. Wybiera sobie tych ciekawych i przystojnych facetow. Ona jest atrakcyjna, wiec ma spore wymagania.

Gość lklklklklklkluiu
Faktycznie bogaty zyciorys ma ta kobieta. Az mnie zemdlilo. Ciekawe, czy ona sie kiedykolwiek ustatkuje...