Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratwojtka

SeksKamera na czacie i wyrzuty sumienia z tym zwiazane.

Polecane posty

Gość pilotów szesc
put yourselve together chłopie jeszcze nie raz to zrobisz daj spokój nie ukryjesz tego że jesteś exhibitionistą :classic_cool:

Gość bratwojtka
spróbowałem raz i mi się spodobało, teraz boje sie że zrobie to poraz kolejny, chyba jedynym sposobem bedzie pozbycie sie kamerki

Gość ta albo tamta
to prędzej czy później przyłapie Cię na tym

Gość bratwojtka
postraszcie mnie czyms... np że administrator sieci moze zobaczyc obraz z mojej kamery!

Gość Homosssssseksualista
pacan jesteś i tyle. Aha no i ta co oglądała to była moja znajoma mówi że masz małego.

Gość bracie wojtka
a pokazalbys mi? jak mi zrobisz mokro to tez ci pokaze :)

Gość ta albo tamta
Ty jesteś dziecko skoro tak piszesz , jeśli nie przeraża Cię fakt że Twoja dziewczyna może kiedyś Cię przyłapać w trakcie ...;-) że wyrzuty będą się z zwiększać za każdym razem że w takcie picia alkoholu będziesz musiał się kontrolować (żeby się nie wyklepać ) to już Ci nic nie pomoże ... onanizuj się dalej do pierwszej wpady ....

maja racje, nie ukrywaj swoich skłonności róbcie to razem przed kamerką - za genialny pomysł proszę o free dostęp

Gość hahahahahahahahah
ale bym sie śmiał, no kur.wa:D:D

Gość bratwojtka
Zdaniem seksuologów, najbardziej podatni na uzależnienie od internetowych doznań są wszyscy ci, którzy spędzają w Internecie co najmniej 5 godzin dziennie. Światowa Organizacja Zdrowia WHO szacuje, że co najmniej kilka procent osób na całym świecie to osoby uzależnione od internetowego seksu. W samej Polsce może ich być nawet kilkaset tysięcy. Dla cyberseksoholika zabawy przed kamerka internetową, bo tak to zazwyczaj się odbywa, jest antidotum na stres i frustrację. Napięcie seksualne uzależnionych nasila się pod wpływem przeżywanego stresu czy niepowodzenia w pracy i wymaga natychmiastowego rozładowania. Onanizując się na oczach drugiego internauty pozbywa się nagromadzonych lęków. Ale cyberseks jak wszystkie nałogi, łagodzi ból tylko na chwilę.