Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :::lilika:::

kto pomoze...!!! nie wiem co napisac do Niego w odpowiedzi na sms.

Polecane posty

w skrocie opowiem cala historie..... wyjechalam zagranice do swojego chlopaka. niestety nam sie nie uklada i jeszcze przez 2 miesiace bede z nim mieszkac pod jednym dachem:/ tutaj napotkalam swojego kolege ze szkolnych lat z Polski, ktory pamietam, podkochiwal sie we mnie przez pewien czas. tak sie sklada ze pojechalismy wszyscy cala paczka na sylwestra ( wraz z mom chlopakiem:/) byl rowniez On. I tak sie jakos zlozylo ze sie pocalowalismy i On wyznal mi milosc. Gdy sie pocalowalismy moj chlopak wlasciewie juz "byly chlopak" nas przylapal i zaczela sie ogromna bitka. problem tkwi w tym ze on dzis napisal mi w smsie, ze bardzo mnie rzeprasza i ze juz nie bedzie mi mieszal w glowie ze wzgledu na mojego chlopaka. a ja chce zeby mieszal mi w glowie, bo cos miedzy mna a nim zaiskrzylo i wciaz mysle o nim:( a z moim facetem i tak juz nic nie wyjdzie:( co mam mu napisac w sms zeby dac mu do zrozumienia co czuje lecz aby to nie wygladalo nachalnie?

napisz ze absolutnie nic nie namieszal bo z tamtym chlopakiem nic Cie juz nie laczy, a bardzo sie cieszysz ze znowu Go spotkalas ..i tak sie zacznie !!! powodzenia

Gość formerfriend
Napisz mu żeby o Ciebie walczył, że jeżeli mu zależy na Tobie może się z Tobą spotykać, że ma u Ciebie szanse, że chcesz z nim spróbować stworzyć poważny związek. Mam nadzieję, że pomogłem Pozdrawiam

boje sie ze gdy mu napisze tak prosto z mostu to sie wystraszy. boje sie jeszcze tego ze to byla tylko taka chwila uniesienia... oboje bylismy pijani. juz kiedys rozmawialismy o moim z wiazku z chlopakiem i wie ze nam sie nie uklada. A gdy wyzmawal mi milosc to mowil: "powiedz tylko slowo a jestem z Toba, prosze powiedz mi ja Ciebie kocham" a jesli to tylko byly puste slowa? boje sie odrzucenia. tym bardziej ze super z Niego facet i kreci sie wokol niego duzo fajnych dziewczyn:(

kreci sie wokol niego duzo fajnych dziewczyn no tak, to najważniejsze :p

Gość ADSADSADAS
:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::P(;9urwa!!!! cobra wujek conranył grał connooookoewa?is teeeaz weźmiesz renremat i azłozysz go mae forume e wiesz okej innaczej możeci e mieć jakikolwiektiopikitytulewięcdtbyłotylkorzebymizarano barboetmumrzw chpdzicomojechuj:Dapsik znaczy apiludzie?śmieszcie mnie czyli twie ja ry wiecznie bie berdzisz wieszco hakmabie sie pojawić yu mojkomputer tanmm neoimhrteolzażna uona ejesz co nejst fajne odon be yaksie oisze?nachagaja wowas wiem coraz coraz povrev]jake areszapociropo dudryukaejkluzik....nnformatyka mona zatrudni akomputer weo nNIE CHCE WAMKUXUECTYKOWUDCUECOPOISZEsib ZASZCZC CHCIAEM pokacie jesNO DO CO EA TERAZ s napewno cobie wiele z was :( bobo to jedyne co moeTOJU

wlasciwie to nie wiem kto komu bardziej przylal bo na szczescie nie bylam tego swiadkiem:( "kreci sie wokol niego wiele dziewczyn"- jest to bardzo istotne bo to moze oznaczac ze moze byc typem zwyklego podrywacza z czego moze wynikac jego wyznania milosne tamtego wieczoru. eh co ja mu mam napisac? jesli okaze sie ze to bylo z jego strony zwykla zabawa... nie chce byc posmiewiskiem jego kolegow. a co najgorsze brat mojego chlopaka to jego najlepszy kumpel:(

no to się wpierdoliłaś a swoja drogą, "fajna" jesteś idziesz z jednym, a liżesz się z drugim i potem mówicie, że faceci to świnie

przyznam ze nie czuje sie z tym dobrze. Bo rzeczywiscie moze to w ten sposob wygladac ze jestem jakas lekkich obyczajow ale nie mam innego wyjscia. jestem uzalezniona w tej chwili od swojego bylego. ale to nie oznacza ze nie zasluguje na szczescie ktorego on mi nie zapewnil. sprawe z nim uwazam za zamknieta. teraz mysle tylkoo tym co napisac w sms osobie w ktorej chyba sie zakochalam na maxa:)

Gość ADSADSADAS
I E DODATKU TEN ROVER MA SILNIK8 CYLINSRIWYVBEZ SESZCHCIAEM WAMPOMOC,,...NO I INN MOSI GI NA WSZELKI WYPQDEK, MWMMAM PODANIE POAWANE NO MO JSK MOEMNIE WYCZTC Z DUSKUSJIICZTAM WYTOCZYTO POCO MNIE OROSIC O TO ZUPAMU ZNACZY USTAMI ZUPY CHEODENKA CHYBA BONOSITENSAMOCHOWTITERRAESR OOOOO :( JAK SZYKO NAZWSNARBY NIE BY PROIRYTESTOENI NO JAK I TAST PLACONO WAMZATO? WAM......ZOJE MOZJEZOJERGUPOBROWNIWKWWZIWOZPWLZKWZ;LMNJIUYGBB CZLI PRZYGOTUJCIR SE KEST U TERAZ Z AMI?NANAYNRACUJECIE NA ZLECENIE??

napisalam mu wiadomosc dzis: " naprawde nie musisz za nic przepraszac bo to tez moja wina. moim chlopakiem sie nie przejmuj bo i tak nasz zwiazek byl bliski rozsypce. zaluje tylko jednego... ze moj chlopak nas przylapal:P zycze milego dnia" i czekam na odpowiedz od rana i nic:(

Gość gostozaa
moim zdaniem chlopak do ktorego pisalas mogl to zle odebrac, bo nadal uzywasz zwrotu " moj chlopak" i ze zalujesz ze was przylapal. Czytajac to mogl pomyslec ze zalujesz ze twoj ex was widzial i mogl sie zdenerwowac. a to z kolei moze swiadczyc ze zalezy ci na poprzednim zwiazku. a nie mozesz do nieo zadzwonic i umowic sie na "kawe"? i wtedy mu wyjasnij a nie tam przez smsy.