Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27el

Nienawidzę swojego faceta,ale z nim jestem. Kto też tak ma?

Polecane posty

Gość 27el

Nienawidzę go za to, że się wyprowadził, że nie potrafi rozmawiać o konkretach, że siedzi ponad rok czasu bez pracy i nadal jej nie szuka, że mieszka wciąż z rodzicami, a ma 35 lat, że nie wiem jak często będziemy się widywać i jak długo mamy żyć na odległość, że myśli tylko o swoich potrzebach, że jest egoistą i przestał się starać, że maniakalnie gra w zakładach bukmaherskich, że małe kłamstewka z jego strony to nic takiego i prosto w oczy się ich wypiera, że kiedyś mnie wirtualnie zdradzał, że robi wszystko tak jak byłoby dobrze dla niego... Ma również zalety, kocham go i wiem, ze on mnie kocha, ale mimo wszystko go nienawidze. Dziwne to wszystko, czy ktos tez byl w podobnej sytuacji? Jak przestac w ten sposob myslec?

Gość kazdy ma to na co się godzi
rozumiem że wolisz żeby był jakikolwiek, byleby był :):):)

Gość 27el
Z obawy ze w tym wieku juz nikogo nie znajde;)

Gość lekka zenada
Mam dla ciebie 2 informacje. Zla i dobra. Zla jest taka, ze nie jestes lepsza od swojego faceta, skoro jestes z nim pomimo NIENAWIŚCI (swoja droga mocne slowo, chyba masz sklonnosc do przesady), a dobra jest taka, ze masz wolna wole i mozesz zmienic swoje zycie :P

Gość b.samosia
jak mozna byc z kimś kogo się nienawidzi? lepiej jest byc samemu niz z bylekim ale to twój wybór i nie płacz

Gość sma nie wiem
27el ja też tak miałam kochałam ale już nie mogłam na niego patrzeć, zostawiłam go i dziś jestem szczęśliwsza 100 x bez niego zostaw go

Gość 27el
Moze to jakis zal do niego. Nie chcialabym skreslac 3 lat wspolnego zycia i wspolnych planow, ale prawda jest taka ze wielu rzeczy w nim cholernie nie znosze i to przeradza sie w nienawisc. Chcialabym to zmienic, ale nie wiem jak. Czy jedynie rozstanie jest wyjsciem?

Gość ten p.s. mnie totalnie
wspolne plany? :D :D :D chyba twoje plany :O

a co to jest 3 lata? i gdzie jest powiedziane ze trzeba tkwic w jednym zwiazku! faceta sobie trzeba wybrac, poprzebierac jak w owocach na targowisku