Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jvgli

jak to przebiega u mężczyzn?

Polecane posty

Gość jvgli

Witam! Czy mężczyźni łatwo się zarażają od kobiet, które mają grzybice pochwy? I jak przebiega u nich ten proces? Czy jest możliwość, że facet, z którym się spało, zaraził się grzybicą w momencie gdy u kobiety jeszcze się ona nie rozwinęła, ale miała już te bakterie? Troche zagmatwałam, ale mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi.

Gość caldjnb
halo! ;)

Podobno najczęściej bezobjawowo, ale za to mogą z powrotem zarazić partnerkę, dlatego jeśli kobieta leczy grzybicę, ale ona wraca, to wtedy dostaje leki również dla partnera.

Gość jvgli
dzieki za odpowiedź? a jak to jest z zarażaniem partnera? podejrzewam, że nabawiłam się tego paskudztwa ponieważ korzystałam z toalety publicznej, ale parę godzin później uprawiałam seks z partnerem, czy w momencie kiedy grzybica się jeszcze nie rozwinęła mogłam ją przenieść na niego?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
u mezczyzn raczej bezobjawowo . mam pytanie do Ciebie Czy Ty w publicznym wc siadasz na desce gdy sie zalatwiasz?

Gość jvgli
absolutnie. zdarzyło mi sie to pierwszy raz. Po prostu byłam pijana i nie utrzymałam równowagi, spadłam na deskę.