Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coolllaaagggeennooovvaaa

KOLAGEN Z JAPONII

Polecane posty

od 3 miesięcy zażywam Amino Collagen przywieziony z Japonii, nie ma porównania z tym kupionym w Polsce. Prowadzę bardzo nieuregulowany tryb życia, praca na odpowiedzialnym stanowisku, ciągłe stresy, a do tego niestety papierosy, kawa, i solarium 4 razy w tygodniu, w rezultacie moje 35 letnie ciało i cera nie wyglądały za dobrze, zaopatrzyłam się w collagen w tabletkach przez net ale on za bardzo mi nie pomógł, aż nie przywiozłam sobie z Japonii proszku collagenowego, tam pisze tak: massa netto 200 gramów Meiji Holdings Co., Ltd. trzeba brać dawkę która wynosi jednorazowo 7 gramów i w tej dawce jest: 5000 mg collagenu wit C 50mg glukozamina 60mg sód 15mg aminokwasy arginina 450mg zażywać: 1 płaską miarkę ( ona ma 7gram) wsypać do szklanki wody i wypić, i zażywać 1-2 razy dziennie. Szkoda że u nas nie idzie tego kupić, ale niedługo tam jade i znowu się zaopatrzę.

Gość i szukasz frajerek
zapomniałaś dodać :)

a gdzie ja napisałam że go sprzedaję??? nie ma takiej opcji, chcesz to sobie jedź do Japonii i kup, ja go tylko dla siebie sprowadzam i dla mojej siostry. Chciałam jedynie się podzielić jak różnią się produkty tu u nas a w Japonii. POWTÓRZĘ SIĘ, NIE PROWADZĘ SPRZEDAŻY

Gość movvom
Solarium 4 razy w tygodniu? Sorry, nawet kolagen ci nie pomoże, a jeśli nawet, to na krótko. Solarium to zabójstwo dla skóry a może i dla ciebie

Gość monka1111111
a ile coś takiego kosztuje w przeliczeniu na złotówki?