Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka co je orzeszka

jestem wykrztalcona osoba a mimo to nie moge znalezc zadnej pracy!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

no co to za kraj?!?!?!?!?!?!!? skonczylam studia i juz od ponad pol roku nie moge znalezc zadnej pracy!!!!! dalej na garnuszku rodzicow!!!!!!! probowalam wszedzie- na sekretarke, do buira podrozy, w agencji reklamowej, nawet w fabryce , i restauracjach i barach!!! i NIC!!!!!!!!!

Gość aegeg
ale chyba nie jesteś wykształcona z ortografii

Gość jakies hujowe wykRZtałcenie
:O :O

Gość dziś każdy prawie ma studia
więc nic dziwnego że ciężko takim osobom znaleźć pracę.... ...potrzebni są ludzie mający konkretny fach, umiejętności, doświadczenie! trzeba się dostosować do wymagań rynku pracy a nie strzelać focha i tyle...

wyższa szkoła sutenerstwa i nimfomanii w Budapeszcie :)

Gość jjjjjjjjjkkkkkkkkk
zartujesz?? jak sie szuka to sie znajdzie, w restauracjach szuakja dużo, ja miała oferty... w jakim miesice szukasz? jakie masz wyjształeceni?

Gość Naścia
ja też jestem po studiach a teraz robie doktorat i tez nie mam pracy więc moja sytuacja jest gorsza niz twoja

Gość kazdy ma to na co się godzi
najlepiej siedzieć i narzekać zamiast wziąć sprawy w swoje ręce. Pójdź do pracy gdziekolwiek i szukaj dalej. Większośc tak robi to chociaż ma co do CV wpisać:) Ja szukałam pracy na jakiej mi zależało 1.5 roku a w tak zwanym "międzyczasie" pracowałam w różnych miejscach lepszych i gorszych. Ale nie tak jak ty siedziałam na garnuszku i czekałam aż ktoś z "godną mnie" oferta do drzwi zapuka... Ile CV rozesłałaś? Bo ja tysiące. Odpowiedzieli może na 5

jam tesz wykształcony szczególnie w barach a po kafeteriach chwalić się nie musze

przeciesz napisalam, ze szukalam w wielu roznych miejscach, nawet w sklepie miesnym!!! ale przewaznie problem polegal na braku doswiadczenia,a skad mam je wziac?!?!?!?! wyslalam wiele CV i dalej to robie ,ale nic z tego .d otego tez laze po miescie i zostawiam Cv w roznych miejscach. raz zaproponowano mi prace sekretarki ,ale szef by taki jakis podjerzany ,ze w sumie bylam pewna ze mnie bedzie molestowal seksulanie wiec zrezygnowalam....

Gość Pirat szos
Wskakuj do mojego forda, dam ci pierwsze poważne zlecenie.

Gość no kolejna co
jej się wydaje że jak skończyła studia to jest lepsza...jak ty studia zrobiłaś jak pisać nie umiesz!!!!WYKSZTAŁCONA!!!!!!miałaś prace to z niej zrezygnowałaś!!!!co za pustak!!!!podejrzenia!!!!jakie podejrzenia!!!a moze to był spoko gość!!!!tylko tobie nie chce się pracować to sama takie podejrzenia sobie wyrobiłaś

oj wiem cos o tym... ze mna bylo tak samo - ''brak doswiadczenia'' a skad ja mam je wziac jak mam dopiero 21 lat???!!! i do zwyklego sklepu nawet nie chcieli bez tego pier. do.lonego doswiadczenia!!! nawet na staz!!!

no sorry,ale jak koles do mnie na rozmiwe pyta sie czy mam chlopaka/mesza ,mowie,ze nie ,a on gapi sie na moje cycki i mowi,ze to trudno mu sobie wyobrazic mezczyzne ktorey by nie byl oczaroany moim wdziekami :O dodam ze mialam na sobie czarny GOLF!!!!!!!

Chciałabym zarabiać żeby trochę pomóc rodzicą :O

Gość osdadadaksjdjhe
pierdzielnieta jestes. taaa od razu sie gapił w twoje cycki. na pewno. msyle ze wyzej srasz niz dupe masz. mysle ze solidnego wykształcenia tez nie masz. jak bys miała to bys cv do miesnego nawet nie pomyslala zeby składac. jak skonczyłas jakis lipny kierunek na jakiejs lipnej uczleni i jeszcze piszesz zbłedami to sie nie dziw. ja sie nie dziwie ze nie masz pracy.

Gość osdadadaksjdjhe
rodzicOM . matko naprawde sie nie dziwie ze nie mozesz znaleźc pracy:)

moze ma dysortografie dysleksjie i inne dys ? sa tez tacy ludzie...

Gość te twoje studia to chyba
na podstawówce się kończyły!!!! Jak dorosła osoba ucząca się co najmniej 24 lata (jeśli studia skończyłaś) jednego języka ojczystego może robić takie błędy??? Jeśli w CV były podobne, to nie dziwię się, że żaden pracodawca nie chce zatrudnić analfabetki po studiach :):):) Już chociaż byś bzdur nie pisała o tych studiach, bo nikt w to nie uwierzy