Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość każdy orze jak może

Boję się bliskości - jak to przełamać?

Polecane posty

Gość każdy orze jak może

Nigdy nie miałem dziewczyny, nie mam doświadczenia w tych sprawach nawet nigdy się nie całowałem. Mam problem z dziewczynami. Boję się bliskości z nimi, po prostu nie wiem kiedy można a kiedy nie, strasznie się wstydzę. Odebrałem staranne wychowanie i nie mogę patrzyć jak ktoś na imprezie po 15 minutach już się obejmuje z dziewczyną oraz całuje. Ja bym tak nie mógł. Jak to w sobie przełamać>?

Gość każdy orze jak może
ja nie wiem po prostu to co zobaczyłem na ostatnim sylwestrze to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Każdy z każdym się całował. Nie wiem ale myślałem że większość dziewczyn ma jeszcze trochę klasy i szacunku i przynajmniej dają po trzeciej randce.

Gość paparappa
no niestety, dziś im szybciej tym lepiej, potem dziewczyny piszą i się żalą, że faceci ich nie szanują, nie martw się, bądź w zgodzie ze sobą, spotkasz wartościową osobę

"Nie wiem ale myślałem że większość dziewczyn ma jeszcze trochę klasy i szacunku i przynajmniej dają po trzeciej randce." knock knock here I am - the real world

gdzie ty chodzisz na imprezy, gdzie wszyscy całują się ze wszystkimi? Tam, gdzie są normalni ludzie, tak nie ma. Zaręczam Ci.

Gość każdy orze jak może
to był u mnie sylwester. brat naspraszał licealistów. To te licealistki, dokładnie siedemnastki.