Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuszka13

Wstydliwy problem

Polecane posty

Gość katiuszka13

Obwisłe, okropne, straszne wargi sromowe, do tego są nierówne- wstydzę się sama siebie. czy któraś z Was robiła może operację tej strefy? można to skorygować?

Gość agatamonika
Jasne że można, wszystko można, tylko idź do jakiegoś chirurga plastycznego, bo to chyba oni robią takie rzeczy

Gość karola3004
Można to zrobić i to bez problemu , to bardzo prosty zabieg. Moja siostra miała podobny problem chociaż jeszcze 30-tka jej nie stuknęła. Jest już po zabiegu , w pełni szczęścia. Mogę polecić ci lekarkę, która jej to wykonywała, jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy

Gość tez mam ten problem
Wejdz na strone kasprzyka, tam sa zdjecia przed i po operacji warg sromowych - jest również cennik, przejrzyj,ocen sama

Gość katiuszka13
Dziewczyny, naprawdę dałyście mi nadzieje:))) Znalazłam tego Kasprzyka i po obejrzeniu tych zdjęć wiem, że mogę się tego pozbyć i jestem zdecydowana zrobić to natychmiast!!! Nie uwierzycie żyję z tym problemem i miałam już naprawdę dość, ale jak zobaczyłam rezultaty na własne oczy to aż chce mi się życ :D Tylko poradźcie kogoś w Warszawie, pewnie tak samo mi zrobią, bo niestety do Krakowa mam daleko , Karola, chyba Ty możesz mi polecić ? Proooszę i dziękuje Wam za to ile dałyście mi dziś radości i wiary

Gość karola3004
Taaa, masz tu adres www.drgrzesiak.pl

Gość serdeczne dzieki
i ja to mam :/ serdeczne dzięki za link, faktycznie jeśli można pozbyć się tego przykrego problemu to fenomenalnie

Gość katiuszka13
Dziewczyny, muszę się pochwalić:)) W marcu mam zabieg- już nie mogę się doczekać... Napisałam do tej dr Grzesiak którą polecała Karola i w sumie po 2 dniach miałam odp. Wszystko mi opisała, zaproponowała termin konsultacji i nawet datę zabiegu, podała cenę. Bardzo miła kobieta choć strasznie konkretna, ale jak na lekarza, to może i dobrze, bo nie bajerowała tylko krótko ale rzeczowo odpowiedziała na moje pytania. Przyznam, że nawet mnie zaskoczyła, bo jak pisałam tego maila to myślałam, że mnie oleje. Ale super! Jak już będę po na pewno napiszę. Pozdrawiam wszystkie, które mają "to samo"

Gość dnoooo
reklama dźwignią handlu :O

Gość HmHmHMhm@@@
karola3004 napisala: "Można to zrobić i to bez problemu , to bardzo prosty zabieg. Moja siostra miała podobny problem chociaż jeszcze 30-tka jej nie stuknęła.(...)" A co ma 30tka do problemu dlugich warg:-D:-D:-D

Gość Ale o co Ci chodzi
ja tez myślałam, że taki problem to mają tylko starsze kobity

Gość Titianesanna
Forum - strona główna Blad Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz To moze miec tylko polka, tak oblesna jak to forum, gdzie nic nie dziala.

Gość Titianesanna
Ale ta kafeteria to dobra dla polakow, bo na standard europy zachdniej sie nie nadaje, powolna itp. szkoda sie wysilac, dla zacofancow...

Gość german
a jak jest cena takiego zabiegu?, ten problam dotyczy i mnie, ale nie wiem czy cena odpowiednia

Gość wlasnie jaka cena tego
zabiegu? moj nie ma nic przeciwko moim wargom, ale sama sie zlez nimi czuje, poza tym w kostiumie czasem to dziwnie wyglada

Gość ej laski
moja zona jest wlasnie po zabiegu labioplastyki i powiem wam, ze uwazajcie na 'zwyklych' chirurgow palstycznych w tych sprawach. zostawcie to specjalistom (chirurgom-ginekologom) ktorzy wiedza dokladnie gdzie i jakie u was nerwy przebiegaja! moja zone operowal wlasnie ginekolog i ma zrobione 'ladnie' :) po zabiegu jak mi wszystko pokazaywal sam objasnial co i dlaczego zrobil, gdzie cial i jak. mowil, ze b. duzo kobiet przychodzi do niego od 'zwyklych' chirurgow z poprzecinanymi nerwami od lechtaczek, itp. mowil, ze jak ktos do konca nie jest pewny latwo je uszkodzic. wiec nie sugerujcie sie stronkami gdzie pokazuja ladne zdjecia cyckow i liposukcji a poszukajcie sobie chirurga-ginekologa.

Gość Katiuszka- ktoś pytał o cenę
Mnie w Wawie podali 3tys.

Gość Katiuszka- ktoś pytał o cenę
A powiem Wam, że ja to mam takie,że w samym kostiumie sie nie pokazuje, mam taki ze spódniczką lub zakładam chustę , bo sie ...wstydzę wiec dla mnie ten zabieg to wybawienie

Gość zainteresowana wypowiedzia
A gdzie robiła to Twoja zona? podaj cos blizej i jaki koszt oczywiście

Gość zainteresowana wypowiedzia
To było do Pana który podpisał sie nam "ej laski" - jak miło :P

Gość o ranychu
a jak to jest jak się ma nerw do łechtaczki przeciety?

Gość laski,,,
klinkika kobiet warszawa nie chce rekalmy robic wiec poszukajcie same :) cena 3tysiaki ale warto 20 minut i po 'strachu' lekarz tez zarabisty kiedys mnie 'ochrzanil' ze z zona do pokoju badan nie wszedlem hehe :) - moze chcial sie swoim dzielem pochawlic?? :)

Gość baba Yaga
z tym ginekologiem- nie wiem, ja bym mu raczej w takich sprawach nie zaufała, w końcu on jest od spraw- powiedzmy to- wewnętrznych:) a nie od formowania tego, co wisi nam na zewnątrz:P Doświadczony chirurg plastyczny zrobi to chyba lepiej , to jego fach

ja robilam plastyke po porodzie dlategoze dzien po porodzie wyszlam ze szpitala i moj pajac tak mi pomagal przy sprzataniu pokoju corenki po remacie ze musialam meble przesuwac i targac sama zeby niuska miala swoj pokoik i peklam w szpitalu stwierdzili ze nie trzeba szyc i sie nie zroslo jak powinno koszt to ok 4000zl cipucha boli tzn w sunie nie boli taki dyskomfort jak po porodzie

Gość Yaga,,
przeciez pisalem, ze moja zone operowal chirurg-ginekolog. do tego jest jeszcze chirurgiem plastykiem - robi operacje plastyczne (liposukcje, biusty, i co tam sobie wyobrazisz :) ) lepszego specjalisty nie mozna znalezc. po zabiegu tylko ja widze gdzie bylo ciete i szyte bo widzialem to po zabiegu. zwykly 'smiertelnik' nie bylby w stanie powiedziec, ze cos bylo TAM robione.

Gość wstydliwa kobitka
A ja to się już tyle czasu meczę z moim problem i nie pomyślałam nawet ze można to tak prosto rozwiązać- 20 minut- piszecie i po kłopocie!!! dziękuje i gratuluje odwagi osobie, która założyła ten watek, ja żyje z tym problemem sama, wstydzę sie komukolwiek powiedzieć, wstydzę sie siebie, mężczyzn... ale ... zrobię co trzeba z tym co mam. Teraz mam motywację Tylko ja bym się chyba wstydziła jakiegoś mężczyzny, lekarza, bo jak tu mu pokazać swój defekt...wiem, że to lekarz ale ..jakoś niezręcznie, nie jestem już młoda i trochę krępuję się mężczyzn a chyba większość chirurgów to mężczyźni:( nie wiem, z jednej strony chcę, z drugiej...wstyd :(

Gość nie masz.....
sie czego wstydzic. lekarz zajmuje sie glownie naprawa takich 'defektow' to swoje sie juz naogladal. do tego ten u ktorego my bylismy to tak przeprowadza wizyte ze na pewno sie nie bedziesz krepowac. my bylismy z zona w gabinecie zawsze razem i zadne z nas nigdy nie bylo niczym skrepowane nawet gdy zona byla badana a ja stalem obok niej.

Gość wstydliwa kobietko!
To umów się do lekarza - kobiety, przecież i takie są w naszym kraju , jeśli to ma być dla Ciebie bardziej komfortowe i masz się lepiej czuć - ja polecam w Warszawie doktor Monikę Grzesiak http://www.drgrzesiak.pl/ - mnie pozbyła tego "kłopotu" :D