Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuszka13

Wstydliwy problem

Polecane posty

Gość TAKA JEDNA Z DEFEKTEM
Dziewczyny,a czy to boli? gdzie jest podane znieczulenie, czy po zabiegu długo boli ? jak to się wszystko odbywa. Ja mam ten sam problem, niby mi to aż tak bardzo nie przeszkadzało,ale wiem,że mój mąż zachwycony nie jest :(((

Gość wfcq
kobiety są głupie, facet jak ma fałd nie kroi sobie ptaka, a kobieta leci od razu, mózg sobie przeszczep

bixxbi jeśli mozesz , napisz czy wolałabyś na maila?

vivaxyz@interia.pl

Gość jakkkkida
Dziewczyny, piszcie na forum, tu przecież wszystkie sa ciekawe jak to jest z tym znieczuleniem i bólem i z cała reszta... Ja tez to mam tyle. że strasznie przeszkadza mi w jeździe na rowerze , a z moją rodzinką uwielbiamy rowerowe wycieczki, tylko ja potem strasznie obolała jestem... wiadomo gdzie Szukam kogoś sprawdzonego w Warszawie, jakiegoś dobrego lekarza, a może lepiej lekarki:))

Gość onaonaonaona
ja tez jestem po zabiegu

Gość wrfbgvgfd
od czego macie takie wary .... to od duzego przebiegu ???

Gość Portal Feelbeauty.eu
Dziękujemy wszystkim głosującym na nasz Portal w konkursie na Złotą Stronę Roku 2010 tygodnika Wprost. WYGRALIŚMY Dziękujemy za Wasze wsparcie, za każdy oddany głos, który jest dla nas niesamowitym dopingiem w tworzeniu serwisu. Zapraszamy do zapoznania się z listą nagrodzonych użytkowników, którzy oddawali na nas swoje głosy. http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/49/nasz-portal-zlota-strona-roku-2010-wprost-dziekujemy-.html

Gość wrfbgvgfd daruj sobie
niesmaczne docinki tu nie są na miejscu!!!! To jak cierpi kobieta, która natura nieco hojniej obdarzyła w miejscach intymnych wiedzieć może tylko ta, która tego doświadczyła. I to nie są powody do żartów- bynajmniej. To nie jest tylko problem natury estetycznej jak wiele osób myśli, wiele kobiet bardzo z tego powodu cierpi, bo to ogromny dyskomfort! A niestety chcemy dla mężczyzn i dla siebie samej zawsze dobrze wyglądać, stąd marzymy o koronkowych majteczkach, stringach, a nie o chodzeniu całe życie w męskich bokserkach... Drogie Panie, ja tez jestem po zabiegu, bo jako ogromna miłośniczka koni musiałam coś z moim problemem zrobić by móc po prostu bez dyskomfortu i podrażnień jeździć konno... Ktoś pytał o Warszawę- jestem po zabiegu u słynnej dr Grzesiak http://www.drgrzesiak.pl/ i gorąco wszystkim polecam - to kobieta, która doskonale wie jak TO naprawić