Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiolcia84

Cipronex - zapalenie nerek

Polecane posty

Biore na nerki Cipronex. Wzielam juz dwie tabletki i nie widze zmiany. Temperatura nadl mi skacze pod 40st :( brał ktos? po jakim czasie widac poprawe? Nie wiem czy nie jechac na pogotowie. To juz drugi nawrot choroby w ciagu miesiaca. Poprzednio brałam Furaginum Adamed i pomógł po 1, 5 daby. Ten mial byc mocniejszy...

Ratunku!!! Niech ktos napisze czym leczyl zapalenie narek i po jakim czasie lepiej sie poczul...

Dziewczyno, mam nadzieję, że jeszcze żyjesz! :) Tabletki nie działają tak szybko. Ból jest oznaką, że coś się niedobrego dzieje. Trzeba było udać się do lekarza, który zalecił Ci pewnie wiele badań, krwi, moczu, na posiew itd. Jeśli jednak już raz miałaś problem z nerkami, to może się on powtarzać. Pomyśl zatem o profilaktyce. Włącz do diety żurawinę i łykaj wybrany przez siebie lek ziołowy. Ja stosuję Urosept, który u mnie świetnie się sprawdził. Pozdrawiam.

urosept jest spoko. do tego żurawinka i jest gites. ale co do cipronexu to dobry lek, warto za pierwszym razem jak ma się zapalenie pęcherza dostać, bo jak się porządnie za pierwszym razem wyleczy a nie słabym furaginum to mniejsze ryzyko nawrotów. jedyny minus cipro to taki, że wybija też dobre bakterie, wiec obowiązkowa osłonka, jakiś lacibios czy cuś :)

Ja też nie :) Ale doradzić zawsze warto :) Czy to żurawina, czy Urosept, czy cokolwiek innego, co pomoże :)