Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona jola

dostałam mandat 100 żl, bo przeszłam na czerwonym świetle

Polecane posty

Gość spragniona jola

nic nie jechało, rozejrzałam się 2 razy, to przeszłam..a ze straż miejska to wypatrzyła...dowiedziałam sie od ojca, że jestem głupia, bo im nie uciekłam, pewnie jestem; wczoraj na kafe napisałam wulgaryzm w topiku o politykach, to dowiedziałam się, że mój mój styl mówienia świadczy o tym, że "wieś tańczy i śpiewa"... to jestem głupia i jestem wiochą, bez obrazy dla mieszkańców wsi...ciekawe, czy gdyby coś jechało jednak, a ja chciałabym sie rzucić pod samochód w celach samobójczych i przeżyłabym to też dostałabym mandat...ja lubie gadać, a ta strażniczka tak powoli wypisywała ten mandat i ociężale, wiec miałam czas na dowiedzienie sie paru rzeczy o nich...1. nie mają matury, bo nie jest wymagana, 2.w domu nie są nadgorliwi, tylko w pracy, bo tego od nich wymagają 3. strażniczka przyznała, że lubi wulgaryzmy, ale kryje się z tym w domu4. poza tym, miała niechlujny wygląd-krwistoczerwone włosy spod czapki i zbyt duzo kolczyków5, nie okazano mi dokumentów, powiedzieli, że nr służbowy na mandacie powinien wystarczyć, po 6. mnie spisywała kobieta, obok przechodził facet, i strażnik, ktory mnie nie spisywał , zwrócil mu uwagę ,ale go nie spisał!!!!!!!!!!!!!!!a ja nie mam na to świadków, bo sama szłam

Gość wafelek kartofelek
zawsze jest dwóch: jeden pisze, drugi czyta

Gość kasztelaninka
twarzowe trzeba było zapłacić :classic_cool:

Gość G.Frela Zgaduj Zgadula
Z twojego opisu wynia, ze bejesz sie nadawala na strazniczke :D

Gość spragniona jola
powiedziałam im, że to co robią nie robi na mnie wrażenia, bo jestem ponad to...tyle, ze 100 mi szkoda, łatwo kasę zarobili

Gość spragniona jola
nie wybieram się, niestety maturę juz dawno zdałam i to dobrze, a za 1,5 roku będę mieć tytuł mgr, więc na strażnika to ja nie mam kompetencji intelektualnych niestety

Gość spragniona jola
wy ich szanujecie?

Szczerze -i dobrze ;) Światło czerwone - stój .Nie uczono Cię w I klasie podstawówki ? :)

Gość spragniona jola
intelektualnie jestm słaba ale za to lubię kupe na klatkę ... ;)

Gość spragniona jola
wiem, że zgodnie z przepisami dostałam mandat słusznie, ale dlaczego nie został zatrzymany ten facet, który nas mijał?

Gość spragniona jola
czemu faceta nie zatrzymał, skoro go pouczał?

Gość spragniona jola
ja napiszę donos o wszystkim, co mi sie w nich nie podobało

I może jesteś ładna i podpadłaś brzydkiej strażniczce ;) To też prawdopodobne :)

Gość spragniona jola
to jak mam pecha i jestem głupia, to popełnię samobójstwo, bo po co żyć, jak sie jest debilem

Gość spragniona jola
ale na tej drodze samochody rzadko jeżdżą

Gość xp juz nie jest sprzedawany
ciekawe, czy gdyby coś jechało jednak, a ja chciałabym sie rzucić pod samochód w celach samobójczych i przeżyłabym to też dostałabym mandat..] gdyby tak bylo i gdybym to ja prowadzila te auto, to w du­pie mialabym twoj mandat ale jakbym ci ku­rwa nakopala do dupy to od razu polecialabys rzucac sie z dachu albo wieszac egoistyczna gowniaro :O a tak btw do niedawna w WB za (niudane oczywiscie) proby samobojstwa szlo sie siedziec :classic_cool:

Gość spragniona jola
ja tak tylko teoretycznie, bo nie chciałabym, żeby za moją śmierć ktoś odpowiadał, najprawdopodobniej sie otruję w przyszłości

Gość spragniona jola
otruje za kilkanaście lat

Gość spragniona jola
masz jakieś argumenty za ich nietrawieniem? ja wiem,że źle zrobiłam, ale po takiej rozmowie z nimi jako ludźmi uważam, że nie potrafiłabym się z kimś takim zaprzyjaźnić