Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypisac sie nie moge

Niewyrzyty ksiadz uczy mnie religii.... Na każdej katechezie gadamy o seksie

Polecane posty

a ksiadz zali sie ze nie wytrzymuje bez seksu itp. PL to chory kraj

Gość dzifny
a czemu celibta w chrzescijanstwie kojarzysz z pl?

Nie celibat ale ogóle przepisy. Czemu religia jest wiciaż nauczana w szkole? Powinna byc jako lekcja dodatkowa taka jak WDŻ i po lekcjach kto chce niech zostanie.

Gość dzifny
no to akurat racja a jak koles ma jakies odpaly to nagrac go i do pedagoga :classic_cool:

Dzifny dobrze mówi :D A czemu nie możesz się wypisać?

Mnie uczy niewyżyty brat zakonny, ale ostatnio chyba go postraszyli, że mówi tylko o seksie a nie o religii no i od tej pory zaczął przynudzać :O :classic_cool:

nie mogę się wypisać bo rodzina wierząca i jak by to wygladało (według nich) a poza tym mam religie np na 2 lub 3 lekcji wiec bez sensu mi siedziec wtedy na korytarzu. Jakby sobie gadał o tym seksie raz na jakiś czas ale on ciągle. Takie rzeczy mówi ze az strach go słuchac. Wiadomo ze musi to mówic ale bez przesady. Nich coś o Bogu gada a nie tylko czego nie mozna uzywac i ze faceci chca nas tylko wykorzystac. Dosłownie powiedział tak: mówię wam dziewczyny że jak facet chce seksu przed ślubem tz ze chce sobie poruchac i koniec. Nie kocha was nawet jeśli razem jestescie kilka lat bo wtedy jestescie dla niego zwykłymi dziwkami. Mówie to z własnego doświadczenia... No prosze was....

Masz fajnego księdza i rodziców, może spróbuj z nimi pogadać i wyjaśnić sytuacje, podąsają się aż w końcu odpuszczą. Nic się nie stanie jak nie pójdziesz na religie, od tego jest kościół, jest Biblia, możesz sama uczyć się o Bogu. Zresztą co to za lekcja religii? Po co komuś w szkole religia? Jak można stawiać oceny z religii?

Gość Nie musisz chodzc na religie
Nie jest obowiązkowa wiec ci widocznie to odpowiada

Teoretycznie nie jest obowiązkowa, ale jak ma się zlecieć cała "wierząca" rodzinka i jęczeć to dziewczyna woli chodzić.

Gość hej to ja
No tak... Ale u nas też tak jest i z tym nikt nic nie robi. Nagraliśmy , pokazalismy pedagog i wychowawczyni to była jakaś rozmowa i tyle z tego, a on dalej swoje Pozdrawiam:-)

Gość gość
A może prawdę mówi nie zastanowiłaś sie głupia babo...?

Gość gość
nagrywajcie i wrzucajcie do neta tych pedofili dosyc bezkarnosci i chowania pod dywam dewiantow i wykolejencow koscielnych

Gość gość
wypisz się i zapisz na dodatkowy polski bo ci koniecznie potrzebne