Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelka.

Jak wrócić do swojego blond koloru?

Polecane posty

Gość Karmelka.

A więc zacznę tak. Moje włosy były zawsze grube i bardzo mocne. Mój naturalny kolor to ciemny blond. Ale zachciało mi się je rozjaśnić, tak więc w domowych warunkach wraz z siostrą eksperymentowałyśmy.. ; ) Użyłyśmy rozjaśniacza ' Super Blond ' Joanny, do pasemek, które zrobiłyśmy. Było kilka plam, ale przy następnych pasemkach nie było ich tak widać. Moje włosy długości za ramiona zrobiły się zniszczone, tym bardziej że je prostuję.. Ostatnio postanowiłam je ściąć. Więc udałam się do fryzjerki i trochę 'naprawiła' mi włosy. Zapytałam się jak mogę teraz wrócić do swojego naturalnego ciemnego blondu. Powiedziała że teraz muszę nałożyć farbę zbliżoną do mojego koloru naturalnego. Ale nie spytałam o jedno, czy nie wyjdzie mi kolor 'zielony' którego tak się obawiam.. Na dodatek moje włosy to znów siano chociaż nie rozjaśniałam ich ponad miesiąc... Proszę o pomoc, serdecznie pozdrawiam ;)

Gość Jak dla mnie
Zielony kolor wychodzi kiedy na farbe w cieplym odcieniu kladzie sie farbe w zimnym odcieniu. Nie pytaj nas o takie rzeczy tylko rozmawiaj z fryzjerka, to ona powinna tak dobrac farbe, zeby nie bylo wpadki, a w razie czego przysluguje ci reklamacja i poprawka.

Gość Karmelka.
Słuchaj, ja Ciebie nie proszę o głupie rady tylko proszę o wyjaśniającą coś poradę . Poza tym nikt nie każe Ci tego czytać, więc nie musisz odpowiadać. Proste. A może stąd korzysta jakaś fryzjerka i mi coś podpowie, skoro sama nie wiesz to nic nie mów. Mam nadzieję że jeszcze ktoś mi coś poradzi ..