Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27-latka

zauroczyl sie w niej

Polecane posty

Gość 27-latka

jestesmy ze soba 4.5 lata, w pewnym momencie sie ostro poklocilismy i bylismy w separacji, on spotykal sie z " kolezanka", o co mialam ciagle pretensje i go podejrzewalam o romans z nia. on ciagle zapewnial ze to kolezanka i nic do niej nie czuje. w koncu po 5 miesiacach przyznal ze kocha mnie, ale zauroczyl sie w niej, ze go urzekla i ze jest rozdarty i nei wie co ma zrobic. z nia na pewno nie bedzie bo ona powiedziala ze z nim nie moze byc, choc jej zalezy na nim. pewnie jakby mogla to by do niej polecial.. nie wiem co robic:(

Gość buntownik z wyboru
kolejna naiwna...Jak to co??? Wypier...dolić na zbity pysk!!! Oaze se znalazł i ciągnie do wodopoju a tamta kiwnie palcem i poleci jak orzeł:P

Gość 27-latka
czy mozna w ogole kochac jedna kobiete a zauroczyc sie w drugiej ? jest to mozliwe?

Gość oklahoma
jak to co ? olać go...

Gość Riibyy
Dać sobie z nim spokój. Olać go, ignorować, odsunć się od niego... Będzie z Tobą tylko dlatego, ze tamta go nie chce? Litości!!!

Gość 27-latka
ale on mowi ze mnie kocha a nie ja.... chyba sama siebie oszukuje :(

Gość lipoka
zaroczył sie nią,nie w niej!!!...litości...

Gość buntownik z wyboru
jasne...wez laska sie lecz...ludzie ci mówia a ty kur... swoje, wiec lec i dawaj mu szmacic sie dalej

Gość ojojoj jakie tematto
droga 27-latko !! 5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 Jestem psychologiem i zastanawiam sie co ci doradzić. pewnie myslisz, ze powiem odejdź od swojego narzeczonego i znajdź innego mężczyznę, z którym załozysz rodzinę i spłodzisz dzieci. Nic podobnego.. Te zawiłą historie możesz rozwiazać w tylko jeden sposób. Mianowicie powinniście wszyscy razem, w trójkę zamieszkać z sobą. Taka decyzja wydaje się być najbardziej rozsądna,a co za tym idzie niestety jedyna. Ze wspólnego zamieszkania wynikją same profity, tj. czynsz,rachunki za wodę oraz gaz zawsze można podzielić na 3 :) jeśli pojawi sie dziecko, obowiązki matki będziesz mogła dzielić wraz z konkubiną swojego męża. Życzę ci powodzenia i szczęścia na waszej wspólnej drodze. dr. Małgorzata Ścisło.

Gość 27-latka
a moze co zrobic zeby dal sobie z nia spokoj???

Gość Riibyy
Ale to on Ci powiedział, że z nią nie będzie, bo ona go nie chce, czy to Twój wniosek?

Gość Riibyy
Jeżeli zależy Ci na nim, to i tak powinnaś go od siebie odsunać -jak zobaczy, że CIę traci, to tym bardziej zatęskni za Tobą.

Gość 27-latka
on mi powiedzial ze ona nie moze z nim byc. boje sie ze jak ja go odsune od siebie to on mnei zostawi, bo jest jeszcze jeden problem, jego rodzice nei akcpetuja naszego zwiazku, po tym jak raz nabroilam, a on nie umie sie im przeciwstawic:(

Gość Riibyy
Mnie tylko odsunięcie go od siebie wydaje się jedynym rozwiązaniem, jeśli ma mu na Tobie zacząć zależeć. Rodzice nie siedzą w jego głowie i nie sterują jego uczuciami, a jeżeli najważniejsze życiowe decyzje podejmuje pod ich dyktando, to po co Ci taki partner życiowy? Jeżeli się nie odsuniesz, to możesz przegrać -nie dasz mu możliwości zatęsknienia, wydasz się nachalna. Faceci najczęściej dopirero w oddaleniu są w stanie docenić kobietę i zdać sobie sprawę z uczucia...

Gość Riibyy
*ze swojego uczucia.

Gość buntownik z wyboru
boze...dlaczego wdajesz nawiat tak tepe strzały?:(

Gość 27-latka
ale my sie rzadko widzimy, nawet raz na meisiac, kontakt codzienny mamy tylko na gg. on mowi juz ze bardzo teskni, wiec bardziej mam ograniczyc kontakt???

Gość 27-latka
buntowniku, jakbys sie zakochal to bys rozumial, jakbym ja byla na twoim miejscu to mi pewnie tez by bylo tak latwo mowic

Gość madziulkaa22
pani doktor Małgorzta Ścisło już ci wyżej odpowiedziała na pytanie, chyba jest to jakiś autorytet, a nie głupie gadki dzieci z gimnazjum. Chyba, że jesteś tak zryta, ze wolisz czytać same pierduły

Gość Riibyy
A Madzulka wierzy w pania dr :)

Gość 27-latka
taka pani dr jak ja

Gość starakjaja
Przecież na kilometr widać, że z pania dr to prowokacja :D

Gość starakjaja
Ja bym go olała, ale jeśli go kochasz i nie potrafisz to spróbuj, ale będziesz się męczyć... A ta koleżanka jest z jego miejscowości? Wy mieszkacie w jakiejś znacznej odległosci od siebie? Ściągnij sobie e book "Mężczyzna od a do z" , ta są fajne rady :) Badź czasem niedostępna, czasem wyślij mu jakieś swoje fajne zdjęcie, a przede wszystkim wspominajcie -przypominaj mu o jakiś Waszych fajnych przeżyciach i wspólnie snujcie plany na przyszłośc (taką niedaleka, że pójdziecie na to czy tamto do kina, na czekoladę, do teatru, kawiarni). To jest takie "budowanie obrazów" w jego głowie -działa.

Gość starakjaja
madziulkaa22 -śmieszna dziecinka z Ciebie :)

Gość buntownik z wyboru
autorko...Ja juz mam to dawno za sobą czego ty jeszcze nie miałaś i miałaś

Gość 27-latka
wreszcie jakas madra rada:) jestesmy wszyscy z tej samej miejscowosci, z tym ze ja jestem tylko na weekendy bo pracuje w innym miescie.

Gość odpowiem na Twoje pytanie
Ewidentnie facet jest w trojkacie a Ty sie jescze pytasz co zrobic ? A co innego ma CI powiedziec, jak nie to,ze CIebie kocha? Gdyby tamta mogla z nim byc, to bylby z nia czy z Toba? zadalas mu takie pytanie? To nie jest milosc z jego strony, to wygoda :o

Gość nosszka
Zostaw go! Gdyby ona chciala z nim byc to znaczy ze od razu by cie zostawil czyli jest z toba, bo tak mu lepiej. Nie krzywdz siebie, tylko daj sobie czas, az znajdziesz porzadnego faceta, ktory Cie pokocha!