Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochammojesłoneczko

Ubrania dla dziecka 0-12msc

Polecane posty

Gość kochammojesłoneczko

Cześć Niedługo przyjdzie na świat mój bąbel. Zasłyszałam, że nie warto kupować dziecku ciuszków nówek, bo i tak znosi szybko i poniszczy. W związku z tym chciałam zapytać, czy są może jakieś mamy, które mają ciuszki, które zalegają im w domach i mogłyby je symbolicznie odsprzedać lub oddać, a także, czy znają adresy jakiś sklepów w których można kupić tańsze ciuszki. Może jakieś dobre lumpeksy? Mieszkam kilometr od wrocławia, więc mogę dojechać:) pozdrawiam

Gość kochammojesłoneczko
może jednak ktoś?

Gość hahahaha dobre
no fatycznie niewarto kupowac - lepiej dostac od kogos - o wiele ekonomiczniej - hahahahahaha juz dawno sie tak nie usmialam na kafe. dzieki :D

Gość zasdaqa
"hahahaha dobre" :-) ale przynajmniej dziewczyna szczerze napisala :D Tez sie usmialam.

a co w tym jest smiesznego jesli kobieta nie ma pieniedzy an nowe ubranka to kupi uzywane co w tym dziwnego... nie rozumiem was ludzie.

pytanie do autorki co to znaczy symbolicznie? Ja mam ubranka dla dziewczynki, chociaż można też coś wybrać dla chłopca bo jest też trochę takich unisex'ów. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz na adres edyta_zaw@wp.pl. Mam te ubranka wystawione na aukcji, jednak 2 aukcja nie wyswietla się prawidłowo, wić ubranka mogę Ci przesłać na maila żebyś sobie zobaczyła: http://allegro.pl/wyprawka-dla-dziewczynki-ta nio-firmowki-3-6-9-i1391611902.html http://allegro.pl/dziewczynka-wiosna-lato-sup er-firmowki-0-3-6-9-i1392239731.html

Gość zasdaqa
mloda mama90 a gdzie ona napisala ze nie ma kasy na ubranka? :D Napisala, ze sie NIE OPLACI kupowac nowych bo dziecko szybko wyrasta wobec czego chce aby jej podarowac uzywane. W sumie nie glupio kombinuje :P

Gość ulna
wejdz na allegro tam kupisz tanio ciuszki , na licytacji , albo kup teraz sa tam nowe i uzywane.JAK DOBRZE POOBSERWUJESZ TO KUPISZ TANIO,ludzie po prostu nie raz chca sie pozbyc i puszczaja od 1 zl. dobrze jest kupic taka pake duzo ciuchów kilka sztuk w paczce w róznych rozmiarach jak dobrze popatrzysz kupisz jedna pake ,a bedzie ci sluzyla do roku ,albo i dluzej - róznych znanych firm.- nieraz praktycznie jak nowe.