Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak byłam głupiaaa

Facet mnie oszukał, jak się podnieść

Polecane posty

Gość mozesz sie zemscic
przede wszystkim na jego zonie, ze nie raczyla w pore zejsc z tego swiata gdy ty sie pojawilas. nie wyobrazam sobie zeby jakas lafirynda miala mi opowiadac ze sypia z moim mezem. to on niech informuje, a tobie wara, jasne? nie dosc ze sypialas z cudzym mezem to jeszcze jego zonie noz w plecy wbijesz

Gość jest nas sporo
mam małe doświadczenie :) a o zdradzie mówiły mi osoby bardzo blsikie- rodzina, mama. Chciały być delikatne, niby zwykła kawka, a tu atmosfera gęstnieje i WYROK! Naprawdę potworne- to z perspektywy żony. Teraz nie ma mnie kto zdradzać :) Autorka cierpi, płacze, wiem, co czuje. O nią tu chodzi, nie o żonę. Taka informacja- dla zemsty nic dobrego nie da, naprawdę.

Gość najlepiej się zemścisz
Jeśli czegoś nie doświadczyliśmy nie powinniśmy się na ten temat wypowiadać... życia nikt za nas nie przeżyje nie jest ono przewidywalne potępiam kochanki które z premedytacja wiedząc ze facet ma żonę angażują się w związek a potem płacz i lament ale jeśli kochanka jest tak naprawdę w sytuacji podobnej co żona to już wygląda inaczej

Gość nie oszukujcie sie kobiety
nawet jak powie zonie to co ??? żonusia uzna , że to ona jej kochanego misiaczka uwiodła a on bidulek nie miał siły sie oprzec efekt bedzie taki, że na dziewczyne poleca obelgi a misiaczek dalej bedzie misiaczkiem i nawet bedzie miał lepiej niz przedtem z wdziecznosci , że jej nie zostawiłó i żeby czasem znowu go jakas nie skusiła a misiaczek dalej bedzie bzykal na boku baby głupie są

Gość jest nas sporo
tak to troche jest. Autorko, o sobie pomysl, nie o nim, jego żonie, jego zasadach, jego życiu- tego nie ma!!! Mysl o sobie

Moim zdaniem lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć ... każda z ta informacją zrobi co zechce ja jestem i będę wdzięczna można wyjść z założenia co mnie obchodzi cudza żona ale jeśli więcej byłoby kochanek z cywilną odwaga i empatią mniej było by łez i po jednej i po drugiej stronie

Gość f u n k
mozesz sie zemscic wiesz, czytasz ,widzisz i krzyczysz-on nie powiedział jej ze ma żone ,udawał ,człowieka wolnego,kawalera ,ona mu uwierzyła i dała sie nabrać ,a ty też sie tu zemścisz na niewinnej kobiecie -pewnie cie interesują meskie jaja -TARGOWISKO i który DŁUŻEJ Wali.

ot cała prawda o wiekszosci żon HIPOKRYTKI na kochankach psy wieszaja a z kurwiarzami mieszkaja, śpia i jadaja przy jednym stole

Gość znajdź sobie jeje...
znajdź sobie innego zonatego.. z tym nie ma problemów...wokół tyle zonatych facetów :;)

Gość jest nas sporo
a dla mnie to niewyobrażalna sprawa- informować i być żona, która to dostaje od obcej kobiety na klatę, jednak się rożnimy :) Pozdrawiam, uciekam

Gość mozesz sie zemscic
ostatecznie, jak powiesz zonie, to moze ta go wyrzuci i ty zdobedziesz swojego kutaska. przeciez o to ci chodzi. nie czujesz sie winna ze sypiałaś z żonatym ale tylko o to ci chodzi ze ma cie w d...

nie oszukujcie sie kobiety chyba kochanek wybrał zonę ? Straszna rozpacz z twoich postów bije

jestem facetem

rozpacz ????? nie sadze , raczej prawda toteż żoneczki tolerujace kurwiarzy zamilkły jakos

akurat tu nie widziałam tolerujących poszukaj w nutce optymizmu :)