Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek ktory nie wie nic

optyk Kraków GDZIE ?

Polecane posty

Gość marcinek ktory nie wie nic

Jak wyzej, gdzie w krakowie jest fajny optyk z duzym wyborem oprawek ? ( nie vision express)

Gość patrycja257
Na kapelanka 15e, jest fajny optyk, dużo opraw różnych (okulary zrobi się już spokojnie za 200 zł, i nie sa obciachowe), takich za przystępną cenę, ale ja sobie np wzięłam Calvina Kleina ze szkłami z antyrefl. za 650 zł. Dałmi trochę zniżki do tego, a uważam że i tak jest tanio, bo oprawa jest tytanowa. Jestem mega zadowolana. W sumie to już trzecia para u niego, zawsze bada mi wzrok, a dużo by gadać polecam!

Gość ines.73
Floriańska 56, przystojniaku

Gość blusssz
Zdecydowanie optyk na Długiej www.optyk-koczorowski.pl Moim zdaniem jeden z lepszych i atrakcyjnych cenowo ofert w mieście.

Gość hhhonkoska
Zgadzam sie z Tobą. To jeden z salonów w którym znalazłam tyle oryginalnych i markowych oprawek. I co wazne wyszłam mega zadowolona bo wreszcie ktoś normalnie pomógł mi je dobrac.

Gość kalafiornia
koniecznie salon Świat Okularów! Warto! obsługa i cena godne polecenia

Gość kajjjjetanka
Ja wole mniejsze i kameralne miejsca , salony optyczne w których własnie profesjonalnie mozna wybrac dla siebie odpowiednie okulary.

Gość okularnikkkkkkkkkkkkkk
mam dużą wade i nie mało płace za okulary nie mało się nałaziłem po innych w optyku na westerplatte trafiłem na mega promocje nie dość ze szkła dostałem w rozsądnej jak dla mnie cenie to jeszcze za oprawkę zapłaciłem 49 zł spokojnie moge polecic

Gość G1
Polecam Westerplatte - Świat Okularów!

Gość ullkowska222
Słuchajcie a gdzie moge zbadać wzrok i tez przy okazji od razu zamowic, kupić kolorowe soczewki ? Który salon polecacie ?

Gość Iwonka3
Świat Okularów ul. Westerplatte 8 Kraków. Lata całe kupowałam w sieciówkach, zawsze okazywało się, że przepłaciłam, dodatkowo kupowałam to, co mi się wydawało oki, a niekoniecznie pasowało do mojej twarzy. Dziś byłam na Westerplatte po raz kolejny, przymierzyłam ze sto oprawek... Gdyby mi się trafiła tak klientka jak Ja, po godzinie miałabym jej dosyć :) a tam pełny luzik. Pani za lady rzuca uwagi typu: te nie bo nie ten rozstaw źrenic , te nie bo nie pasują do kształtu twarzy itd. W rezultacie jestem szczęśliwą posiadaczką czarno- szafirowego cuda z najlepszymi szkłami, w cenie sieciowego badziewia :)

Gość Ania323
a ja polece Butik Optik na josepha Conrada 79 obok Lidla, ceny przystępne, bardzo fajny Pan Doktor robił badanie no i ta obsługa :) Gdyby w każdym optyku tak o mnie dbali (kawa, herbata sok itp)- od dziś chodzę tylko do nich i gorąco polecam każdemubo naprawdę warto.

Gość gość
Polecam Jana Sadowskiego na Szewskiej 12/5. Ja miałam problem z 1. parą oprawek, co wybrałam, były modne,grube, ale mam krzywy nos i trzeba było dopasować! Dopasowali, alegancko. Tylko nie mogłam się przyzwyczaić do nich,aż głowa bolała, bo wcześniej miałam cienkie. I co? Nie robili żadnego problemu, byli bardzo uprzejmi, wymienili mi oprawki na cienkie (wszystkie korekty były za darmo, w tym samym dniu!!!), znowu dopasowali do mojego nosa i jest extra!!! Bardzo się cieszę że tam trafiłam. Niskie ceny, badanie gratis, soczewki też mają tanie, bardzo dobre podejście do klienta. Polecam!

Gość gość
Skoro mieszkacie w Krakowie i tutaj szukacie dla siebie odpowiednich okularów czy to korekcyjnych czy przeciwsłonecznych na wiosne polecam odwiedzić ten salon na Długiej http://www.koczorowski-optyk.pl/pl

Gość gość
Na pewno warto zajrzęc tutaj http://www.ledcontrol.pl/ Tutaj, szkła okularowe LED Control będą uniwersalne również dla osob w każdym wieku (od dzieci po dorosłych), bez względu na korekcję (wadę) wzroku. Lekkie (plastikowe), bezpieczne oraz pasujące do każdej oprawy okularowej.

Gość Sylvik88
Oj znam ten ból związany z poszukiwaniem dobrych okularów, w dodatku niedrogich.. Obeszłam chyba kilkanaście optyków w Krakowie, w większości miła obsługa i duży wybór, ceny bardzo różne. Przymierzyłam chyba setki oprawek i wreszcie na Kapelance znalazłam coś dla siebie, w dodatku w przystępnej cenie, i jeszcze dostałam rabat:) 430 zł za świetne okulary ze szkłami z antyrefleksem!! Gorąco polecam! następnym razem będę wiedziała do jakiego optyka udać się w pierwszej kolejności - Kapelanka 15e.

Gość gość
Spójrzcie jeszcze na coś takiego http://www.ledcontrol.pl/ Uniwersalne szkła okularowe dla osob w każdym wieku (od dzieci po dorosłych), bez względu na korekcję (wadę) wzroku. Lekkie (plastikowe), bezpieczne oraz pasujące do każdej oprawy okularowej. Maja duży wybór i bardzo dobre ceny.

Gość gość
Tak na miejscu to nie polecam nigdzie, moim zdaniem w salonie zawsze sporo tracisz. Lepiej zamawiać przez internet, ja polecam na przyklad sklep galeriawidzenia.com

Gość gość
Po mojemu, to raczej nigdzie :D Praktycznie te same szkiełka możesz o wiele taniej zamówic przez internet, oczywiscioe zakładajac juz, ze wiesz juz jaką masz wade wzroku. Sklepy internetowe takie jak galeriawidzenia.com i kilka innych, mają sporo niższe ceny, bo niedawno weszły na rynek i chcą byc konkurencyjne, ot cała filozofia.

Gość gość
Tak naprawde radzę odwiedzić dobry salon optyczny jak ten http://www.koczorowski-optyk.pl i po prostu dobrać sobie odpowiednie okulary. Bez tego ani rusz.

Gość gość
Skoro mowa o okularach to ja też polecam coś z czego sama jestem bardzo zadowolona i Wy też bedziecie - polecam szkła LED Control ledcontrol.pl

Gość gość
Polecam Wam dokładnie takie szkła http://www.ledcontrol.pl/ Sama je teraz wymieniłam w swoich okularach, poniewaz uwazam ze w moim przypadku 12h praca przed komputerem nie jest czyms dobrym i na pewno odbije sie to na moim wzroku. A tu naprawde czuję sie świetnie.

Gość gość
Dawniej chodziłem do tego tuż przy rynku, ale od pewnego czasu zamawiam po prostu przez internet - tak jest szybciej i taniej.Polecam galeriawidzenia.com

Gość gość
W Krakowie koniecznie odwiedz ten salon http://www.optyk-koczorowski.pl/ Tutaj profesjonalnie dobiorą dla Ciebie oprawki i malo tego, wszystkie oprawki są markowe i do tego mają szkła z antyrefleksem. Mnie pomagała dobrać taka strasznie miła pani. Jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Prawda jest taka ze polecam takie szkła http://www.ledcontrol.pl i szkła okularowe LED Control, które własnie u nich mozecie znalezc.

Gość Okulary na miarę
Szanowni Państwo, dziękujemy za pozytywne opinie o naszym krakowskim salonie przy ul. Kapelanka 15E. Informujemy, że firma, znana do tej pory jako FHU Edyta, zmieniła nazwę na Okulary na miarę Grzegorz Grzybowski. Pod znanym już adresem znajdą Państwo sprawdzonych specjalistów, docenioną przez Klientów jakość i ofertę - zapraszamy do ponownych odwiedzin!