Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek ktory nie wie nic

optyk Kraków GDZIE ?

Polecane posty

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Zdecydowanie polecam LuxOptyk na Ruczaju. Najlepszy optyk i największy wybór opraw jaki w życiu widziałam. Byłam chyba we wszystkich zakładach w Krakowie i tylko tam był tak duży wybór. No i fajne ceny i promocje. Co jest bardzo ważne oferują dobre szkła w rozsądnej cenie. Ja akurat skorzystałam z promocji szkła gratis przy zakupie opraw Diora. Jestem mega szczęśliwa bo w końcu mogłam sobie kupić porządną oprawkę za rozsądną cenę. Polecam!

Gość gość
Warto wybrać dla siebie takie szkła fotochromowe soczewkisolar.pl/ Uwazam ze jest to najlepsze tego typu rozwiązanie i chyba sama zostałabym przy takich. Wygoda połączona z praktycznością. I to dla naszych oczu.

Gość gość
Zdecydowanie w moim przypadku są to okularny. Moze też tak uwazam bo odkryłam bardzo fajny salon,w którym wiem że zawsze będe miała idealnie dobrane oprawki http://www.koczorowski-optyk.pl I dzięki temu własnie nawet nie mysle o soczewkach.

Gość gość
Sporo promocji na oprawki, w tym te markowe robi firma Świat Okularów (sklep jest przy ul. Westerplatte). To co mi się tu podoba to fakt, że można im zlecić wymianę szkieł do własnych oprawek, a wiem, że nie wszystkie punkty dają taką możliwość. Przyjemne miejsce, można liczyć na kompetentną obsługę.

Gość gość
Ja wiem ze soczewki fotochromowe to naprawde super sprawa. Sama sie teraz na takie zdecydowałam. DO tego jeszcze fajna sprawa bo na lato sa mega wygodne.

Gość gość
Ja mogę Wam polecic w Tarnobrzegu, jesli tam bywacie to fantyastyczny jest http://kosinski.tarnobrzeg.pl/ - naprawde warto czasami gdzies podjechac i skorzystac z dobrej oferty.

Gość gość
Warto się przejść na ul. Westerplatte do Świata Okularów. Często robią dość wyraźne promocje, zwłaszcza jeśli chodzi o markowe oprawki. Można się tutaj – modnie ubrać, jeśli chodzi o okulary. Miałem duży problem przez pewien czas, żeby znaleźć oprawki, w których się będę dobrze czuł i dopiero tutaj mi pomogli. Na stronie www.swiatokularow.com jest trochę info o ich ofercie i aktualnie rabaty.

Gość gość
Dobre mam doświadczenia z punktem Świat Okularów (firma jest na ul. Westerplatte w Krk). Odkąd noszę okulary to właśnie tylko tutaj robię zakupy. Mają szkła fotochromowe za niezłe pieniądze i w zasadzie ciągle robią na coś promocje, także jest u nich szansa, żeby mniej wydać.

Gość gość
Ja lubię centre de La Vision, mają spory wybór oprawek, można bez większego problemu znaleźć coś odpowiedniego dla siebie, a teraz jeszcze z okazji jubileuszu jest 10% zniżki.

Gość gość
Sporo promocji na oprawki, w tym te markowe robi firma Świat Okularów (sklep jest przy ul. Westerplatte). To co mi się tu podoba to fakt, że można im zlecić wymianę szkieł do własnych oprawek, a wiem, że nie wszystkie punkty dają taką możliwość. Przyjemne miejsce, można liczyć na kompetentną obsługę.

Gość gość
Optyków jest rzeczywiście sporo. Ja mam zaufanie do ekipy w Oko Design na ul. Krowoderskiej. Profesjonalna obsługa, duża kultura osobista, zawsze mają ciekawy wybór oprawek. Z tego co wiem to jako jedyni w okolicy sprzedają dość mało popularne marki, których u konkurencji się nie znajdzie. Jakie to są dokładnie oprawki to na stronie www.oko-design.com można sobie oblukać.

Gość gość
Swoje okulary zamawiałem w Oko Design ze strony www.oko-design.com Jestem zadowolona. Nic nie ciśnie, nic się nie rozpada, a już mi raz dość nieszczęśliwie upadły na stół. Obsługa jest na miejscu dość kompetentna, także jak ktoś potrzebuje szkieł o trochę większych wymaganiach to jak najbardziej warto do nich uderzać.

Gość EmilyR
W Krakowie na pewno dobrym adresem jest Centre de la Vision. Słyszałam dużo pozytywnych opinii na ich temat. Dodatkowo dwóch moich bliskich znajomych poddało się u nich laserowej korekcji wzroku i są bardzo zadowoleni. Mi z kolei pomogli dobrać okulary, co było dla mnie sporym problemem, bo wcześniej nigdy nie byłam zadowolona w 100%, z tego jak widzę w okularach.

Gość gość
Mnie parę miesięcy temu przebadali wzrok i dobrali szkła progresywne w Oko Design na Krowoderskiej. Bardzo kompleksowa obsługa, w jednym miejscu można było wszystko załatwić. Jeśli chodzi o same szkła to pierwszy raz mam założone progresywne i są bardzo wygodne. Wzrok łatwo przechodzi od tego co daleko, do tego co blisko, super wygodnie się czyta, a akurat sporo książek pochłaniam miesięcznie.

Gość marcinek1978
www.optyk-boutique przy ulicy św filipa! bardzo nowoczesny salon z dużym wyborem okularów, sam ostatnio kupowałem u nich .

Gość gość
Mi się bardzo podobają oprawki w Oko Design. Rzeczywiście ta nazwa – design, nie jest przesadzona, bo można się u nich designersko ubrać jeśli chodzi o okulary. Dużo różnych wzorów, można dopasować coś dla nastolatka i osoby dużo starszej. Ja sam jestem w średnim wieku...jeszcze ;)

Gość mirekludzik21
Jeśli szukasz naprawdę najlepszego optyka w Krakowie to wal prosto do Lux Optyka na ruczaju..Może i nie jest to centrum ale można zaparkować dosłownie pod drzwiami a i tramwaje jeżdżą więc nie ma problemu. Szkoda czasu na jeżdżenie i szukanie. Ja obleciałem wszystkich optyków których polecają na forach i wszędzie jest to samo a w Lux można też to znaleźć + jeszcze coś ekstra! mają tam tysiące opraw (dosłownie) a podobno jest to nowy salon więc wszystko co najmodniejsze. Obsługa mega a i ceny przystępne.

Gość gość
Soczewki barwione mam kupowane w Oko Design, to jest optyk na Krowoderskiej. Dokładniejszy adres i telefony do nich są na www.oko-design.com . Polecam firmę. Mają duży wybór soczewek, ale też wygodne, modne oprawki. Ja mam delikatną, małą twarz i też takich oprawek potrzebowałam, które by dobrze wyglądały. Udało się dobrać dość szybko, duża tutaj zasługa obsługi.

Gość gość
Byłam w Oko Design i mogę ich polecić z czystym sumieniem :)

Gość gość
W Krakowie na pewno mogę polecić Oko Design. Mam u nich kupowane jedne okulary, ale za to bardzo zaawansowane bo typowo sportowe. Dobra jakość, są bardzo wytrzymałe, już mi od roku służą i w zasadzie nic się z nimi nie stało, nie musiałem naprawiać, wymieniać elementów czy coś w tym stylu. Optyk prowadzi swoją STRONĘ, tam jest dużo info o obsłudze - www.oko-design.com .

Gość gość
Byłam w LUX optyk i bardzo serdecznie polecam! Fantastyczna obsługa a co ważne ceny prawie jak w necie. Dochodzę do wniosku że da się i luksusowo i tanio! Jestem mega zachwycona. Niewiarygodny wybór opraw i świetna pomoc personelu. Polecam wszystkim, będziecie zachwyceni.

Gość gość
Ja jestem zadowolony z okularów jakie mi zaprojektowali w Oko Design - www.oko-design.com . Zamawiałem tutaj soczewki fotochromowe i super sobie radzą zwłaszcza przy mocniejszym słońcu, nie muszę zmieniać na przeciwsłoneczne. Modny design, dopasowany kształt, nic nie uciska, a zazwyczaj jak nosiłem okulary to zauszniki potrafiły mi się mocno wbijać w skronie.

Gość gość
Te okulary korekcyjne co noszę od roku są kupowane w Oko Design i nie narzekam. Wygodne, dopasowane, rzeczywiście szkła świetnie sobie radzą w każdą pogodę, nie muszę się stresować że jak tylko słońce mocniej wyjdzie to zrobię się ślepy. Szeroka gama soczewek, dużo designerskich oprawek, jest z czego wybierać – można znaleźć tu okulary jak się ma naście lat i kilkadziesiąt.

Gość gość
Jest dobry optyk w Eurooptyka w GM u nas w Myślenicach. Dużo oprawek na stanie sporo marek które jest raczej dość ciężko dostać. W końcu mam okulary które naprawdę fajnie mi pasują do urody, z jednej strony lekkie delikatne oprawki ale z drugiej całość jest solidnie zrobiona, nie są szczególnie awaryjne..no chyba żeby ktoś na nie siadł :P

Gość gość
Naprawdę polecasz w Krakowie salon w Myślenicach?