Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwariowana:)

Pokonać strasz i wziąść do ust czy nie warto?

Polecane posty

Gość Zwariowana:)

Witam :):):* czytałam dużo na tym forum i myślę że mogę dostać jakąś porządną radę tutaj:):p mam 18 lat, chłopaka z który współżyje ale boję się czegoś co czuje że on by chciał... Boję się wziąść do ust:/ szczerze to mam czasami taką ochotę ale bardziej boję się smaku i tego że zwymiotuje... Mam się czego bać?? Z góry wam dziękuję:*

nie bierz, sperma jest trująca brzuch od niej całymi miesiącami puchnie

Zwariowana - nie zmuszaj się. Jeśli coś będziesz robiła na siłę to tylko możesz się do tego zrazić. Na początek baw się nim ręką, zbliż go do ust, możesz pocałować czubek, trochę posmyrać językiem. Jeśli uznasz, że jesteś gotowa włożyć go do buzi to zrób to powoli i włóż tyle ile możesz, żebyś się nie zakrztusiła. Jeśli nie chcesz, żeby chłopak narobił Ci do buzi to mu powiedz, że jak będzie dochodził to niech da Ci znać i wyjmiesz go z buzi. Pozdrawiam.

Gość czarrrnula87
ja mam 24 i jeszcze się na to nie zdobyłam,jakoś mnie to obrzydza ble ble facet sika i tylko się obtrzepuje o fujjj nie moze kiedys się zdobede na lodzika ale jak na razie nie,i dobrze że się nie zdecydowałam na to w twoim wieku bo bym pewnie załowała,uwierz ze z wiekiem wiele rzeczy zaczynasz postrzegac inaczej i lepiej sie wstrzym,aj jeśli do konca nie jesteś przekonana.

Gość samirka1222
a bzykac sie nie boisz?

Gość kacha17423423
mam 17 lat, obciagam swojemu chlopakowi i jeszcze jednemu, tak to uwielbiam. zobacz - a przekonasz sie sama.

w penisie i w spermie moga znjdowac sie male robaczki ktore swieca jak robaczki swietojanskie wezmiesz mu do buzi potem wyjdziesz na ulice i cala mordka bedzie ci sie swiecila i kazdy bedzie wiedzial ze wlasnie obciagalas obciachu i nerwow sie na bawisz