Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszK

Zadałem jej Pytanie Nie wiem co mam myslec zrobić??

Polecane posty

Gość ŁukaszK

Zadałem jej pytanie co czujesz ?? Odp Co mam czuć ?? zakochałem się w złym Chłopaku !! jak mam to rozumieć co mam tym zrobic i z nasza 15 miesieczna znajomoscia juz nie mam sily tak sie czuje jakos dziwnie z tym jedna noga po lewej a druga po prawej stronie

Gość niezalogowana furgonetka
yyyy co? dlaczego w nieodpowiedznim??

Gość jakbys ja kochał
przytulic i powiedziec nie jestem zły I juz jej wiecej nie zawodzic:)

Gość iiououpp
Za mało informacji podałeś, by coś o tym sądzić. Zależy w jakim kontekście to powiedziała, czy zrobiłeś jej wcześniej jakas przyktość... Jest w Tobie zakochana, a Ty postępujesz źle -sam powinieneś wyciagnąc z tego wniosku i poprawić się.

Gość ŁukaszK
Mam wątpliwosci bo spotykala sie z innym przytulala sie do niego raz mówi ze chciala by sie do mnie przytulic innym razem ze sie tego wstydzi ????? az mnie szlak bierze

Gość ŁukaszK
Musze was uprzedzić ze znamy się na zasadzie telefon-telefon i nie moge jej przytulic nie moge jej powiedziec czuje sie bezradny nie odpowiada mi na moje pytania bardzo wazne i istotne dla mnie

Gość fsfsfsg
g

Wybacz, że to powiem ,ale miłość na odległość- zupełnie nie ma sensu. Wiem to z własnego 1, 5 doświadczenia. Nie jasne sytuacje, zazdrość, tęsknota- są na początku dziennym. Ale piszę tu już o 'poważniejszym' związku , a nie takim, gdzie dziewczyna nie wie, czego chce, owija w bawełne, robi Ci tym też nadzieję. ... a Ty się biedny przejmujesz.