Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam14588

Odległość i pieniądze

Polecane posty

Gość Adam14588

Witajcie potrzebuje opinii . Mam dziewczynę . Ona już po studiach ja kończę za pół roku. W listopadzie wyjechała do anglii na 3 miesiące do pracy bo tu nie mogła znaleźć. Wszystko fajnie ale stwierdziła że zostaje do czerwca bo tam lepsze życie a tu by znów biedowała więc mówi teraz żebym poczekał a potem przyjadę do niej . Mój argument jest taki że przyjechałaby w marcu do polski. Jakby nie znalazła pracy to ma zaoszczędzone . 4 miesiące razem a potem jedziemy do anglii . No i jest kłótnia. Ja oskarżam ją że woli pieniądze ona mnie że jej nie kocham bo grozę że zerwe. jesteśmy rok ze sobą co myślicie?

Gość Adam14588
Pomóżcie

Gość wez oddech i uspokuj
sie.Co to jest 3 miesiace .Juz tak sie steskniles ?Oczywiscie, ze ja bym zostala jesli tylko mialabym mozliwosc .A co ma do MOPSU isc ? A moze wycierac korytarz w UP? Chlopie jak ma Cie zdradzic to i zdradzi Cie jak bedziesz spal. A cco jej mozesz zaoferowac w zamian? Jak nic , to modl sie, by przygotowala grunt jak dolaczysz do niej. Zuch dziewczyna. Mozesz byc dumny, ze nie placze tylko jest zaradna.

Gość Adam14588
Wiem że nie zdradzi . Do czerwca pół roku jest. Chodzi o to że zmieniła zdanie a obiecywała. Tu też pracę znajdzie . Tylko co to za związek na odległość

zwiazek jak kazdy inny. Gdyby mialobyc to na cale zycie to mozna sie mazgaic. Jesli czasowo to nawet nie zaprzataj sobie glowy takimi myslami. Ja jestem w takim zwiazku 7 lat i jest dobrze.

Gość myśląca3
.Co to jest 3 miesiace ja bez mojego nie dałabym rady..wieczność

Gość Adam14588
Tylko po co sobie utrudniać . Każda chwilą się liczy a nie musi tam koniecznie siedzieć. Szkoda mi tego czasu

przesadzacie .Zycie to nie tylko bycie z soba non stop.Przed wami cale jeszcze zycie. Wez na luz , bo jak bedziesz smecil to podziekuje Ci za towarzystwo .

Gość bo to jest tak
ze inaczej sie to widzi kiedy sie jest jeszcze w Polsce a inaczej, kiedy sie jest juz tam. A jesli jeszcze ma prace i zapewnione niezle zarobki, to naprawde uwazam, ze powinienies ustapic - to nie jest materializm z jej strony. Po prostu to jest calkowicie inne zycie niz w Polsce - mysle ze wiekszosc osob to tak przechodzi - Tobie rowniez moze to sie przydazyc. Ona musi sie po prostu przyzwyczaic do tego, ze kasa, ktora zarabia pozwala jej na naprawde godne zycie. Jesli w Polsce musiala wciaz oszczedzac?... Jesli jej wierzysz i wiesz, ze Cie nie zdradzi, to odpusc. Te trzy miesiace zleca - sam nawet nie zauwazysz - egzaminy, nauka, przygotowania do wyjazdu. Trzymaj sie.