Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka23

chce się ładnie uśmiechać pokazując ząbki - ale jak???

Polecane posty

Gość czekoladka23

Mam ładne ząbki, małą buźkę i nie potrafię się szeroko uśmiechać :( A wiem, że dodałoby mi to uroku i dało dużo szczęcia. Gdy podnoszę czubek nosa ukazuje się ładny zgryz i ładny uśmiech.U nas w rodzinie tej najbliższej to normalne - taki typ, że nie potrafimy się uśmiechać pokazując ząbków. Ale ja chciałabym to zmienić u siebie! Proszę pomóżcie!! Czy poprzez jakiś ćwiczenia można skorygować tą przypadłość? A może jakiś zabieg, jak tak to jaki?

Gość eliza1maj
poprzednik ma poczucie humoru, kegla..... niektórych to śmieszy ale i ja muszę ćwiczyć przed lustrem ponieważ nie potrafię uśmiechnąć się z pokazaniem ząbków, nawet zrobiłam sobie sesje zdjęciową dla porównania, polecam metodę, jak wyszczerzam zęby oprócz głupiego uczucia, w ogóle się wtedy sobie nie podobam , szukam złotego środka dla siebie,

Gość martitkaa1
j a mam szeroki usmiech :) a mimo to moich ząbków nie widać :( a chcialabym bo tez nie mam na co narzekac.. nawet jak mówie to mi widac tylko te dolne, raz sie spotkalm z pytaniem czy ja mam zeby:) teraz mnie to smieszy ale wtedy chcialam tej osobie przylozyc :)

Gość o witaj koleżanko
sorka to nie do ciebie:D pomyliłam temat,