Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikadzeee

czemu faceci są tacy dziwni.?

Polecane posty

Gość kamikadzeee

K..wa, czy wszyscy faceci tacy są? spotykałam się z pewnym kolesiem jakieś 2 miesiące. Poznaliśmy się w sumie przez neta. Jedno spotkanie, drugie, itd. wszystko super extra, ciągły kontakt, smsy, telefony, gg, itp. cisza. okazało się, że kogoś ma. po jakimś czasie znów, odezwał się, ja na początku olewałam, ale później jakoś już nie byłam w stanie... mam do niego cholerną słabość. i znów kontakt, chciał się spotkać. i co ? ... cisza. dziś patrzę, a on znów kogoś ma. dobrze wiedział, jak boję się komuś zaufać. wiedział i widział, jak doskonale czuję się w jego towarzystwie. jechał mojego ex za to, jak mnie traktował, a sam postąpił jak postąpił. jest mi cholernie źle, nie potrafię przestać o tym myśleć...

Gość kamikadzeee
musiałam to z siebie wyrzucić

Gość maskaradnik
netowe lowelasy - klasyka. ucz się na błędach. i nie martw się już :)

Gość kamikadzeee
chciałabym, ale niestety ... zbyt emocjonalnie podchodzę do wszystkiego

Gość maskaradnik
wszystko minie, zajmij się jakąś pracą to będzie ci łatwiej.

Gość kamikadzeee
zajmuję się ... tylko co z tego, że ja zapomnę, jak on i tak zaraz o sobie przypomina

Gość maskaradnik
słuchaj, sama wiesz, że nie ma cudownego lekarstwa ani na miłość, ani na uczucie bycia oszukanym. trzeba to przeczekać i nie powielać starych błędów. rób wszystko, by zniwelować wszelki kontakt z tym chłopakiem. zresztą, życie przewrotne jest, może za chwilę poznasz kogoś fajnego i w ogóle zapomnisz o tamtym. życzę powodzenia! trzymaj się.

Gość maskaradnik
*zminimalizować uszy do góry! powtarzaj sobie jak scarlett o'hara "Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro"

Gość kamikadzeee
dziękuję, naprawdę

Gość Skąd ja to znam
"jechał mojego ex za to, jak mnie traktował, a sam postąpił jak postąpił." Skąd ja to znam? Mój ex też objeżdżał swoich pooprzedników za to, jacy oni byli dla mnie straszni, cytuję: "ale palanci!". I wiele razy biadolił, jaka to ja biedna, że trafiłam na takich drani i tak zostałam zraniona. Jak przyszło co do czego, to bez oporów zranił mnie 10 razy bardziej niż ci wszyscy poprzedni razem wzięci - i wtedy jakoś nie było mu mnie szkoda. I nie poznałam go w necie, tylko w pracy, i w dodatku był, jak się wydawało, człowiekiem na poziomie. Oni tak tylko tak gadają, żeby gadać o tym, jakie to my byłyśmy biedne, a tak naprawdę nasze uczucia mają zupełnie w dupie. W ogóle coraz bardziej dochodzę do przekonania, że to właśnie ci faceci, którzy nie mają oporów, by nas zranić, biadolą nad naszym strasznym losem przed nimi.

To jest tak jak z remontem domu. Przychodzi tzw fachowiec i pierwsze co mówi: paaaaanie, kto to tak panu zrobiło??? I dalej ciągnie tę swoją opowieść o złych fachowcach i tym jak potrafią wszystko spieprzyć. Po czym sam pieprzy jeszcze bardziej. Im kto się mocniej chwali, poprzez wytykanie błędów poprzednikom, tym jest mniej wiarygodny.

czemu faceci są tacy dziwni.?" i powiedziała panna która na własne życzenie rozstaje sie i schodzi z popaprańcem :) Wiedząc przy tym ze ją mami,krzywdzi i oszukuje :D niektóre kobiety to naprawdę świrnięte istoty :D

Gość kamikadzeee
Regres - podstawowa sprawa, to jest taka, że ani nie rozchodziłam się z nim, ani nie wracałam, bo nie byliśmy ze sobą. po tej pierwszej 'ciszy' tylko z nim rozmawiałam, nie spotkałam się, bo jakoś nie miałam ochoty. po prostu wszystko do mnie wróciło, wspomnienia, jak to fajnie było spędzać razem czas i w ogóle.

Gość Skąd ja to znam
Przeklęte pragnienia - doskonałe i błyskotliwe porównanie! :-D

Gość gość
Szanowne Panie. Pracujecie, tak jak ja w zakładach fryzjerskich, Biedronkach i na innych pocztach. Więc czego się spodziewacie? Jeszcze wczoraj mąż bił, pił i miał Was w d***e. Naprawdę macie nadzieję na związek z pilotem, prawnikiem, finansistą (cokolwiek dla Was to znaczy) lub agentem obcego wywiadu, a nie daj Boże, z bogatym obcokrajowcem??? Zejdźcie na ziemię. Każdy ma to na co zasługuje. Po kiego grzyba odejmujecie sobie lat, wklejacie zdjęcia córek/koleżanek, wykształcenie podnosicie o trzy szczebelki...Tego nie da się ukryć. Pomijam fakt, że prawdziwych prawników, pilotów, agentów i dyrektorów różnych spółek, po prostu nie ma na portalach randkowych. Jeśli jakiś już tu zawita to pewnie pije zbyt dużo wódki do sushi. Pokora to drugie imię każdej kobiety. Wtedy świat okazuje się łaskawy...

Gość gość
nie wszyscy faceci są dziwni ale Ci normalni mają już dość kobiet i coraz częściej wolą żyć jako kawalerowie.