Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka1100

jak go ośmielić?

Polecane posty

Gość Werka1100

Potrzebuję rady: Koles mi sie podoba, wiem że ja jemu tez nawet wczesniej, niby to okazuje, widac że mnie lubi, rozmawia, jest miły, interesuje się, lubi spedzac ze mną czas ale ttak jakby na pewnym etapie sie zatrzymał, ja mu daję sygnały ale widze ze go to tylko zawstydza, nie chce tez przesadzić żeby nie wygladało że sie narzucam. Macie jakies pomysły co na niego zadziała?

Gość Werka1100
niech ktoś coś doradzi

Gość j890r39j0ejr
sygnały? jakie sygnały? ja pierdole! świetlne? może mu powiesz co?

Gość Werka1100
że niby co mam mu powiedziec? nie wstydź sie tak? nie reaguj tak nerwowo na mój dotyk? przytul mnie czasami? Przeciez nigdy mu tak nie powiem...

hhahahahahaa ty go nie osmielaj bo mnie tez laska chciala osmielic i kiedys powiedziala "moze bys mnie tak w koncu zerzna" i az sie przestraszylem... :D ale co tam mialem 16 lat... :D

Gość Werka1100
No ja w życiu tak nie powiem Prosze o bardziej subtelne porady

Gość Werka1100
Przecież mu nie powiem żeby mnie zerżnął, choc w głębi duszy mialabym na to ochotę

zacznij go dotykac normalnie... przyszedl w marynarce, o fajna marynarka moge dotknac i dotykasz... ble ble... i znowu dotykasz... troche sie tak podotykacie to potem dotkasz inaczej, bardziej przyjacielsko... no i jak sie tak troche podotykacie to potem znowu dotykasz inaczej... :D to tak jakbys wchodzila po schodach... :P

Gość Werka1100
kurde zbereźnik ale powiedz czy faceci naprawde to lubią? Próbowałam juz i zauważyłam ze tylko go zawstydziłam, zaczerwienił się, znieruchomiał, nie odwzajemnił a ja go tylko pogłaskałam...

Gość Werka1100
Jak go poglaskalam po penisie to mu stanął, ale on się zaczerwienił jak burak

Gość Werka1100
bardzo śmieszne podszywie naprawde baaaardzo śmieszne

bo zle dotykasz... :) pomysl sobie jakby to bylo gdybym a autobusie od razu cie przytulil... :) troche nie bardzo, czego on chce i takie tam... ale jak robisz to powoli, pierwszy dotyk ma byc taki zupelnie socjalny, jakbys dotykala dziewczyne czy babcie czy dziadka... dopiero potem rozbudowujesz... nie tylko faceci to lubia, wy tez niezle sie nakrecacie.. .:D

Gość Werka1100
no ale nie mówie przeciez że chce sie przytulać w autobusie:-) chociaz fakt, sam na sam to rzafdko kiedy jesteśmy i może faktycznie to takie trochę ukradkowe te nasze dotyki są A co do tego czy lubimy,... My dziewczyny to jasn4e ze lubimy i przychodzi to nam bez trudu, nawet z kolezankami się przytulamy A faceci , no własnie tak jak napisałes wyżej , mi się wydaje że on tak może pomyślec że ja pomyslę " czego on ode mnie chce" jak mnie przytuli i dlatego sie powstrzymuje Namotałam troche ale mam nadzieję że zrozumiałes:-)

Gość Werka1100
żeby i ten o którym myślę był taki domyślny to by było git:-)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Tak to jest jak się podrywa 30 letniego prawiczka co nigdy nie miał dziewczyny :P

Gość Werka1100
nie jest prawiczkiem ani tez nie ma jeszcze 30 lat:-0

taaaa jasne :D facet co się czerwieni i zacina jak go dziewczyna dotknie to na 200% doświadczony lowelas, podrywacz, co ma 10 nowych "koleżanek" rocznie :D :P

Gość Werka1100
No nie jest taki co laskami obraca to fakt ale twierdzi że miał dziewczyne tylko z nim zerwała

A co ma powiedzieć? Mam 26 (?) lat i nigdy nie miałem dziewczyny? Przecież zabili by go śmiechem ;)

A każda kobieta która by to słyszała pomyślałaby "co z nim jest nie tak, że żadna go nie chciała". Jak nic kłamie. Miał dziewczynę i tak się wstydzi? Chyba sama w to nie wierzysz

Gość Werka1100
no trafiłes ma 26 l i z tego co mówi to miał dziewczynę tylko moze byc tak ze miał ale z nią nie sypiał bo to jakas małolata była podobno A co do tego że sie wstydzi to nie wiem własnie, moze wstydzi sie mnie, moze to ja go onieśmielam dlatego np że jestem taka wylewna, moze to odnosi odwrotny skutek Właqsnie dlatego pisze zeby ktoś mi dorasdził

Werka wpadnij do mnie to dam ci troche potrenowac na moim boskim calku... :P ale dopiero jak posprzatasz mi w pokoju, podlejesz kwiaty i zrobisz to zanim pokaze Ci kolejny krok... :D :P

Gość niezalogowana furgonetka
to tak samo jak mój obiekt tez nie maiła dziewczyny, choć podobno juz nie jste prawiczkiem...ehh ale możne też ściemniał zeby nie było

hehe tzn który? z tym zdjeciem?

aaaaaaaaaaaaa... :) moze pozostawie cie jeszcze w niepewnosci... :D hahaha ;D po co wam laski w ogole faceci ktorzy nie zachowuja sie jak faceci... :D haha ;D chyba zebyscie mogly o nich na kafe pisac... :D

Gość Werka1100
Werka wpadnij do mnie to dam ci troche potrenowac na moim boskim calku... ale dopiero jak posprzatasz mi w pokoju , podlejesz kwiaty i zrobisz to zanim pokaze Ci kolejny krok... zbereźnik jestes okropny ale niexle mnie rozsmieszyłes przyznam że ci sie udało hehhe tylki że to nie ja sie wstydze tylko on

ej no, teraz przeginasz, mów mi to jakie zdanie Ci chodyi, możne zastosuje