Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiągleMamProblem

Ból podczas stosunku a poród

Polecane posty

Witam. Jestem w ciąży i od dłuższego czasu odczuwam ból podczas stosunku - również wtedy, kiedy nie byłam w ciąży. Czy będzie to miało wpływ na mój najbliższy poród? Czy będzie on bardziej bolesny i czy może to być wskazanie do cesarki? Zaznaczam, że nie mam infekcji. Będę wdzięczna z poważne odpowiedzi.

Gość grrrrrr...........
a co ma piernik do wiatraka ? :O Wskazanie do cesarki ?! Ludzie opanujcie sie !!!

Gość wszyscy by chcieli cesarke
A ja bym chciala chociaz znieczulenie do sn. Bo uczulona jestem na przeciwbolowe.

ja bylam w takiej sytuacji , kazdy stosunek sprawial bol , ylko ze ja mialam cc z innych wzgledów, a kiedys zapytalam sie mojej gin czy gdybym nie miala wskazan to to było by wskazaniem do cc to odpowiedzia CHYBA PANI OSZALAŁA!!:D

Gość Bella Bella
teraz pomyslałś dopiero,ze poród boli?! i wymysliłaś sobie ,że trzeba coś z tym zrobić?! ;)

Gość każdy powinien mić wybór....
hmm ja sobie nawet nie wyobrażam:( u mnie seks jest prawie niemożlwiy bo boli jak cholera troche wejdzie we mnie i ból rozdzierający po prostu nie mówiąc już o przyjemności, to co dopiero w przypadku porodu....laski które są rozjechane jak nie wiem, bzykają się codziennie i wszystko super tak ich boli podczas porodu, to tu w tym przypadku za mały powód? super....mam nadz, ze jak ja bede rodzic(o ile dam rade zajsc w ciąże bo do tego to seksu trzeba) będę miała wybór.....

Gość gryczka
Ból w pochwie podczas stosunku nie ma nic wspólnego z bólem porodowym. Najczęściej najgorszy ból podczas porodu sprawiają skurcze macicy rozwierające szyjkę, nie ma to nic wspólnego z bólem, jakiego można doświadczyć podczas seksu.

ktoś dobrze napisał że co ma piernik do wiatraka :/ bóle przy seksie to zupełnie inne bóle jak przy porodzie bo boli co innego :P a co do bólu przy seksie współczuję wam dziewczyny że was boli ale zastanawiam się dlaczego przecież nie powinno może wasi partnerzy nie potrafią was podniecić jak należy i stąd ten ból? mnie nawet mój pierwszy raz nie bolał ale miałam faceta który wiedział co to gra wstępna

Gość no a w takim razie co
no to w takim razie co z pochwą przez którą przedostaje się dziecko? skoro penis (takie maleństwo w porównaniu z dzieckiem) powoduje taki ból to co dopiero dziecko które będzie się przedzierało przez tą pochwę??

Gość Ależ bzdury piszecie :O Macie
choć małe pojęcie o własnej budowie? Pochwa jest elastyczna i żaden penis nie powinien sprawiac bólu podczas stosunku, bez wzgledu na przebieg. Jesli odczuwacie ból podczas stosunku to może to być pochwica lub niedostateczne podniecenie, nawilżenie pochwy :O

Gość ehh najmądrzejsza........
mądrala się znalazła, którą nic nie boli to nie zrozumie innego;/

nie bzdury tylko prawdę napisała wam :P jakby pochwa nie była elastyczna to żadna kobieta nie byłaby w stanie urodzić :P

ja pierdole, przeciez to kazda z nas wie ze jest elastyczna, chpcioazby podczasa badania u gina rozdziera tym wziernikiem, i mamy tyle lat ze wiemy którędy dziecko wychodzi.l i na siłe da sie rozepchac ale jak to zajebiscie boli? co ma piernik do wiatraka ? to ze ona nie odczuwa bólu to juz nie wie jak to jest;/ i nie zrozumie;/

i będzie wmawiac że niewiemy ze pochwa jest elastyczna i nie znamy swojej budowy ciala;/