Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e kewnwejfewnfewjfwfe

Co to właściwie jest? sponsoring ?

Polecane posty

Gość e kewnwejfewnfewjfwfe

Spotykam się od jakiegoś czasu (pare miesiecy) ze strarszym facetem o 11 lat. Na początku umawialismy się na sponsoring ,ale ja niby powiedzialam ,ze chce bez kasy. Ale to wygląda teraz tak ,że on mi nie daje kasy do reki tylko np wiezie mnie ileś tam km(koło 200) i nie musze mu oddawać za benzyne,a mu tam nie po drodze. albo stawia obiady ,kupuje mi jedzenie , bielizne..Oszdzedzam na nim nie wiem ile ,ale pare set miesiecznie pewnie tak I oczywiscie ze soba sypiamy. Pytam bo nie chcialam żeby mnie on sponsorowal ,a teraz tak wyszło.. niby mi z tym wygodnie, ale godzic się na to bo to poprostu mile gesty z jego strony czy nic od niego nie brac?

Gość a msz niech ci bedzie
wiesz ze trzeba dac dupy a nie wiesz jak to sie nazywa :D O/10

hahahahaa ja tez jestem na sponsoringu a sponsora w zyciu nie widzialem... :D hahaha taki z niego uczciwy czlowiek... :D

Gość Penelopa23
sposoring- to jest jak sprzedawanie samej siebie bez urazy oczywiscie on sponsoruje czyli ubiera daje driobazgi itp czy dake kase na to smao wychodzi niewiem jaki masz cel w tych spotkaniach moze masz przyjemnosc z sypiania z nim niewiem ale wiekszosc lasek korzystajacych ze sponsoringu sa malolaty maja potem na fajne ciuszki itp ale widze ze ty bardziej chyba do towarzystwa a nie do naciagania