Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.md.p

Jaki macie typ matki?

Polecane posty

Gość J.md.p

moja jest opiekunczo-nadskakujaca :) czasem to irytuje ale juz wole taka niz olewajaco-zbywajaca:o

Gość RubinowaDamaTwója
moja jest okropna, do wszystkiego się wtrąca

Gość Anglistka30**
Moja jest panikarą. Ciągle wyolbrzymia problemy, albo widzi je tam, gdzie ich nie ma. Do tego jest pedantką. Wszystko musi być ułożone, posprzątane. Ma już 56 lat i czasami ma fochy, spowodowane klimakterium.

Gość djwdwdweddd
Moja jest znerwicowana ( mnie tez sie tom udziela nie raz) , chce mieć wszytsko dopięte na ostatni guzik i ma male poczucie humoru , ale jeśi chodzi o zalety to interesujesie mna , dba o mnie od dziecka do teraz , doradza mi orzy zakupach ( a zna sie na modzie)

Gość djwdwdweddd
czyli jednym słowem jest mało wyluzowana . ale przynajmniej czesto jest pomocna , da mi więcej kasy nie raz niż tego potrzebuje itd

Gość tak , ja dziekuje
moja jest najlepszą mamą pod słońcem, kochająca, troskliwa lecz nie wtrącająca:)

Gość grrrrrr...........
Moja jest super :) Nie wtraca sie w moje zycie, szanuje moje zdanie i decyzje ale jak trzeba to doradzi :) kazdemu takiej zycze :)

Gość moja jest idealem czlowieka
nawet zle brzmi dla mnie okreslenie jej mianem "czlowieka", bo jest aniolem o zlotym sercu. Istota bez wad. Jest wspaniala :)

Gość djwdwdweddd
a moja się wtrąca czesto własnie. np wkurza mnie jak czasem probuje mnie traktować jak dziecko a mam 21 lat. ale się jej nie daje naszczeście ;)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moja jest jak wiatr zawieje... Od "nikt by cię nie chciał" przez "szkoda mi twojego chłopaka" do "mądra jesteś". Ogólnie mała dziewczynka, ktora nie powinna mieć dzieci. Alkoholiczka i panikara. Ale teraz nie jest już tak źle jak kiedyś...

Gość rert456456
ja mam matkę schizofreniczną.

Gość Szafireeek
Moja jest fantastyczna, rozumiejąca, opiekuńcza, troskliwa a i pogadać z nią można i pożartować. Tylko trochę uparta panikara (martwi się ciągle i o wszystko co mnie dotyczy) i furiatka od czasu do czasu, głównie chodzi o bałagan/brak szacunku w jej mniemaniu (np nie jest w stanie przyjąć do wiadomości, że prośba o pukanie do mojego pokoju to nie obelga dla niej, tylko moja potrzeba O_o). No i mamy różne gusta :D Ale mimo wszystko na zakupy można się z nią wybrać i doradzi i w ogóle, zawsze powie szczerze i chce jak najlepiej. Ogólnie rzecz biorąc jest Aniołem :) Jest wspaniała :D

Gość pohyćkane wszystko
też mam matkę schizofreniczkę. Generalnie wszystko chce wiedzieć, we wszystko się wtrąca i uszczęśliwia na siłę chociaż to ostatnie doceniam- to jedyny przejaw jej macierzyństwa;)