Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Mulatka

Skad wziac nasienie murzyna???

Polecane posty

Gość zegan
ja żartowałem, przepraszam, to takie żarty były ja bardzo lubię czarnoskórych facetów, mają takie wielkie penisy właściwie to też szukam jakiegoś czarnoskórego do wspólnych zabaw siusiakami :)

Gość zegan
tak napewno cie biały z czarnuchem weźmie. W tym kraju jest 80% rasistów.hehehee Podszywaj się dalej czarna kurwo. Big black cock up to your ass :p

Gość Mama Mulatka
Jejku czemu wy jestescie takimi ignorantami jak bym pisala ze mam dziecko z wpadki nie mam za co kupic wozka i do 1 mi nie styka to byscie mi radzili az strach!!!!!! a gdy ja chce dac komus mozliwosc godnego zycia i jedyny warunek jaki stawiam to to zeby bylo inne niz wszystkie to od razu jebnieta chora baba ehhh jak tak dalej pojdzie to nasze spoleczenstwo zginie pomyslcie przez minute zanim dodacie kolejnego posta CZY JA NAPRAWDE JESTEM TAKA ZLA??? A JAK JESTEM TO CZY WARTO SIE TU ZATRZYMYWAC??? ja swojego postanowienia nie zmienie :P choc byscie mnie zjechali jak psa ehehehh

Gość zegan
zakochaj sie dziewczyno w białym facecie a bedziesz szczesliwa zobaczysz.Pomijając to co pisałem wcześniej o czarnuchach. Bede tak postępował i każdego namawiał na wrogość do nich.

Gość Mama Mulatka
heheh zakochac to ja sie moge ale nie o to mi chodzi mi nie potrzeba milosci ja chce czarne dziecko moze byc z afryki jeden ciul a ty naprawde przeginasz bo twoja postawa jest conajmniej dziwna bo nawet nie umiesz argumentowac swojej nienawisci i to nie jest wcale rasizm :) tylko krzyk przykrego czlowieka ktory probuje komus cos przekazac ale mu nie idzie bo krzyczy jest prostakiem... podaj jeden argument dlaczego nie warto sie krzyzowac z czarnymi mam na mysli logiczny a nie ze murzyni maja mozgi jak mrowki albo ze sa leniwi bo to akurat bzdury

Gość zegan
oooooohhhhhhhhhhhhh Big black cock up to my ass. I LOOOVE IT tak naprawdę to już próbowałem czarne siusiaki. Cudowny aromat. A te soczki. Rozkosz czysta. łap czarnego mówie ci kobieto. Tylko trzymaj sie z dala od moich chłopaków!!!

Gość zegan
ja też bym się skrzyżował z czarnoskórymi ale niestety :( świat jest tak przykro urządzony że mężczyzna nie może urodzić dziecka :( nie rozumiem tego :( krzyżuje się więc spijając sperme z czarnych knag :classic_cool:

Gość qwerrty
Moja koleżanka dobra wyjechała do USA i jak napisała mi rok później, nigdy nie była rasistką, aż do wyjazdu. Do tej pory nie spotkała jednego czasnoskórego, który byłby pracowity i porządny. Tyle w kwestii czarnoskórych z 2 ręki. To mało ważne tak naprawdę. Za to Ty kobieto dla mnie jesteś dziwna. Wymyśliłaś sobie "inne dziecko" po co? Żeby szpanować przed innymi? Bo tak i ch*j nam do tego? Nie rozumiem. Od faceta, którego niby w przyszłości spotkasz wymagasz, żeby pokochał inne dziecko (nie dość, że nieswoje to jeszcze mocno inne)? Bo to Ci coś udowodni? To jakby facet odciął sobie nogę tylko po to, żeby po spotkaniu Ciebie (swojej idealnej wybranki) mieć pewność, że naprawdę go kochasz. I, żeby nie było rzucania we mnie tym politycznie poprawnym plastrem na usta, nie porównuję murzyniątka do odciętej nogi. Ludzie tracą nogi. Ale na litość jaka z Ciebie potencjalna matka, skoro dziecko wybierasz w oparciu o swoje widzimisię, tylko po to, żeby jakieś testy robić na przyszłym wybranku. Dla mnie to chore, nieludzkie i niewiarygodnie głupie. Pozostaje mi nadzieja, że to zwykły podszyw.

Gość Mama Mulatka
ALAN gdzie jestes ja juz nie moge na tym czacie wyrobic!!!! to ty robisz sobie jaja z tego rasistowskiego dupka???

Gość troche na seriooo
wiesz mamo mulatka jak cie czytam to dochodze do wniosku że niebardzo ci zależy na szcześciu dziecka bliższe ci twoje fantazje i cheć postawienia na swoim rozumiem jeśli ktoś wyciąga głodujące dziecko z afryki żeby tu je wychowywać i dać mu lepszy los ale ronbić sobie murzynka dla checi posiadania innego dziecka? durnowate i egoistyczne

Gość zegan
kto jest durniem???!!!!! TO TAKIE JESTEŚCIE!!!! APELUJECIE O MIŁOŚĆ DO CZARNYCH A JAK TRAFI SIĘ HOMOSEKSUALISTA Z POCIĄGIEM DO CZARNOSKÓWRYCH TO W KRZYK!!!! TAK, JESTEM GEJEM!!!!

Gość zegan
i jem kupe, ale to całkiem inna historia

Gość Adi-P
a pamietacie był taki murzynek Simon Mol co pozarazał laski hivem

Gość zegan
jadłem jego kupe i nie mam żadnego Hiva

Gość Mama Mulatka
qwerrty ---> mysl co chcesz nie obchodzi mnie to. dla niektorych ludzi dzieci to kolej losu przypadek pomylka zyciowa tragedia ja na swoja MOZLIWOSC posiadania dziecka pracowalam bardzo ciezko bardzo wiele lat dokladnie od 19 roku zycia. Nie jest to pochopna decyzja jest to swiadomy wybor a co do tej innosci czy gdybys ty miala mozliwosc wybrania sobie dziecka jak bedzie wygladac nie wybrala bys sobie takiego jakie ci sie najbardziej podoba??? ja mam taka mozliwosc a ze jestem sama adopcja nawet z afryki odpada wiec musze to zrobic inaczej. powiem ci ze sa naprawde wieksze problemy niz moje inne dziecko i moja zachcianka jak to nazwalas.

Gość mniammniammniam
pewnie że są większe problemy ale większe problemy będzie mieć twoje dziecko w wieku szkolnym a nie ty więc spoko

Gość ojejkuto straszne
ja też bardzo ciężko pracowałam całe życie ale nie wymyslam sobie że wszyscy mają z tej okazji klaskać kiedy tylko coś powiem troche kurwa pokory

Gość Mama Mulatka
JA BARDZO BYM CHCIALA DZIECKO Z AFRYKI ALBO Z CHIN!!!!! MAM JUZ 4 WIRTUALNE ADOPCJE ALE TE CHOLERNE PRZEPISY POLSKIE NIE POZWALAJA MI NA TO!!! Myslalam ze nie jestescie az tak ograniczeni gdybym miala inna mozliwosc wiadomo ze bym to inaczej zalatwila to forum to byl blad!!! Jak ten topic usunac??? HELLLLOOOOLLLL JEST TU KTOS NORMALNY???

Gość no coz... tez jestes
rasistka, tylko ze w druga strone :D co za roznica jakiej rasy dziecko mialabys miec? w te strone, czy w druga, to taki sam objaw rasizmu jest :D pomijajac, ze prowo glupie :D

Gość thaisse80
Przyjedz do wroclawia. tu studiuje wiele murzynskich studentow i sa chetrni na bara bara z polkami. a tak wogole to moj tato ma zajecia z obcokrajowcami:))

Gość ojejkuto straszne
jak to czytam to ona nie chce takiej czy onnej rasy tylko takie które jej sie podoba, inne a jak urodzi się jakieś chore to odda komuś czy coś bo sie nie spodoba mimo że mulatek

Gość Mama Mulatka
MNIAAAM bys przeczytal od poczatku to bys wiedzial ze stac mnie na prywatne szkoly zreszta w tym tepie to ja te dziecko za 100 lat sobie zalatwie wogle to mi sie odechcialo jakiego kolwiek dziecka bo jak patrze na te wasze posty to mi przykro ze wogle sie chcialam podzielic moim problemem z wami... jak wy tak wychowujecie swoje dzieciaki zeby kopaly kazdego za innosc to porostu juz nie mam pytan dobrze ze mi sie z downem albo niewidome to dziecko nie UBZDURALO bo wogle byscie mi je od razu do Oswiecimia wyslali bo pewnie by naciagalo wasze podatki czy cos!!!!!!! MAAAAASAKRA

Gość qwerrty
Niestety nie podałaś żadnego racjonalnego argumentu. Trochę żałośnie brzmiących owszem. Dla mnie to jakieś kreowanie świata (na zasadzie second life - bez odpowiedzialności). To jeszcze może wytłumacz, czemu twoje dizecko nie ma mieć ojca? Bo tak sobie wymyśliłaś? Pal sześć, czarnego czy nie.

Gość thaisse80
mama mulatka przyjedz do wroclawia tu jest duzo murzynow.

Gość annnamia
Jedz do Afryki, wykap sie w morzu, moze jakis robaczek podplynie. Zal.

Gość qwerrty
Baardzo naiwne i niedojrzałe myślenie. Za 100 lat to ci się dziecka odechce? Przy pierwszej wielkiej kupie ci się odechce! Przy pierwszej nocy przepłakanej. Z takim podejściem to nie poruszając nawet kwestii rasy (która jest tylko kolejnym "ekscentryzmem"), uważam, że w żadnym wypadku nie nadajesz się na matkę. A przynajmniej nie teraz.

Gość ja co rok daje.......
ale dlaczego chcesz konieczne murzynskie???? wez sobie jakiegos mixa to bedzie ladniejsze dziecko bo lespze jest biala+mix niz biala+czarny

Gość Mama Mulatka
A co do rasizmu w druga strone smiala teoria :) naprawde Moze wy w zyciu nie dostajecie tego co chcecie tylko to co mozecie dostac albo co sie wam oplaca :P jak kupuje samochod jaki chce a nie ekonomiczny dom tez mam jaki chce a nie tam gdzie ziemia tansza to czemu nie mam miec dziecka takiego jakie chce??? Czemu was to tak oburza???

Gość qwerrty
" wogle to mi sie odechcialo jakiego kolwiek dziecka bo jak patrze na te wasze posty to mi przykro ze wogle sie chcialam podzielic moim problemem z wami" Źle zrozumiałam, bo wielce bogata i wykształcona dziewczyna nie umie posługiwać się interpunkcją. No i mamy pierwszy sukces kafe :) Odechciało się :) Cóż za ściema.