Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Mulatka

Skad wziac nasienie murzyna???

Polecane posty

Gość no jak dla ciebie
miedzy kupnem samochodu a sprawieniem sobie dziecka nie ma roznicy to faktycznie, lepiej zebys nosila dziecko jakiegos murzyna :D a jak sie dziecko urodzi chore? to chyba nie za bardzo bedzie pasowalo do twojego wyobrazenia? co wtedy? szybka utylizacja? recycling? :D za lekcje dziecko :D

Gość Mama Mulatka
od kiedy sie od robaczkow zaciaza???

Gość qwerrty
Wiki: Rasizm, dyskryminacja rasowa (z fr. le racisme od la race ród, rasa, grupa spokrewnionych) zespół poglądów głoszących tezę o nierówności ludzi, a wynikająca z nich ideologia przyjmuje wyższość jednych ras nad innymi. Murzynek jest lepszy od białego dziecka = rasizm :)

Gość ale komu ty to probujesz
tlumaczyc? dziecku ze wsi ktore uwaza ze rasizm to przekonanie tylko bialcyh o wzyszosci nad czarnymi, bo pochodzi z takiej wiochy, ze nei wie, ze czarni to by jej leb urwali a potem zgwalcili, bo dla nich biali to cos gorszego od krowy, bo krowa to przynajmniej im mleko da :D

Gość mniammniammniam
Nie o to chodzi jak ja wychowuje soje dziecko tylko o to jaka jest wokoło rzeczywistość i o to jakimi pobudkami się kierujesz. Ja mogę być sobie antyrasistą do woli ale rzeczywistość jest jaka jest i nie zmienia się z dnia na dzień. Kiedy rodzi się dziecko z jakąś ułomnością, w jakiś sposób inne, to nie ma wyboru, nie ma innej drogi niż zmaganie się z przeciwnościami. ale z tego co piszesz autorko to dziecko które chciałabyś mieć miałoby się zmagać z przeciwnościami ponieważ (?) jego mamusia miała taki kaprys. W imię czego chcesz tak zrobić? W imię wielkiej męczeńskiej walki o zdrowie społeczne Polaków? A próbowałaś się rozglądać za jakąś organizacją pozarządową która pomaga dzieciom które są w jakiś sposób odmienne?

Gość Mama Mulatka
na cholere sie mam interpunkcja przejmowac??? skoro nikt oprocz ciebie sie nie orietuje :D tak macie racje to byla prowokacja czy jak tam sobie chcecie ;D :D i pokazaliscie sie z przykrej strony :d temat uwazam za zamkniety:D ale nie umiem skasowac tak czy inaczej juz wiem ze inne dziecko w Waszym spoleczenstwie nie ma racji bytu ;] ani chore ani czarne ani zadne wychodzace poza te szare ramy ktorymi kazdego staracie sie otoczyc a kazdy kto choc jednym slowem poza nie wykracza jest zly!!!!!!!!] Ale i tak nie uslyszalam tu ze czarne dziecko to szatanskie dziecko :D wiec moze nie wszystko stracone hahhahaha POZDRAWIAM SERDECZNIE

Gość mniammniammniam
dobra dobra, udowodniłaś że nie umiesz czytać gratulation

Gość tutaj nikt w to nie wierzyl
raczej co ludzi irytuje to taka glupota i przedmiotowe podejscie do tematu, jak nie rozrozniasz tych rzeczy, to zdaje sie, ze masz powazny problem :D

Jeśli to nie jest prowokacja, to już współczuje Twojemu dziecku. chcesz mieć dziecko o czarnej skórze, bo masz jakieś tam fanaberie, ale czy pomyślałaś, że rujnujesz życie swojemu dziecku od samego początku? Dla Ciebie to jest super sprawa, dla ludzi tolerancyjnych i mądrych kolor skóry nie ma znaczenia, ale jest też grono takich indywiduów, którzy dadzą boleśnie odczuć inność. Chcesz spieprzyć życie własnemu dziecku od samego początku? PS Nie jestem rasistą.

Gość qwerrty
Tak sobie piszę, bo przecież to ściema. Autorka, jakaś nastolata, która lubi sobie pozmyślać, jaka to ona bogata nie jest (taka mitomania wieku dorastania) i jak to by nie zaszpanowała murzyniątkiem. Zero empatii, zero zrozumienia, tylko szafowanie obrażeniem i co to nie ja, jakby to kogoś tu urazić mogło albo komuś zaimponowało. Nawet w necie widać, kim się jest. Jeśli ktoś nie umie pisać to to widać. Jak nie ma argumentów również. Jak sięjest dzieciakiem bez pomysłu na popołudnie również.

Gość czy prowo czy nie prowo
nie radzę w tym kraju te poyebane rasistowskie polaczki spieprzą mu życie, jeśli masz zamiar wyjechadź na zachód to wtedy dopiero się nad tym zastanów 🖐️

Gość mniammniammniam
czy prowo czy nie prowo dobrze ze tyś już wyjechało mniej pacanów do wykarmienia na zasiłku

Gość zegan
Więc? uda mi się tu poznać jakiegoś hojnie obdarzonego obcokrajowca? jestem uroczy i mam własne lokum 🌻

Gość czy prowo czy nie prowo
mniammniammniam ---> spierdalaj rasistowski pomiocie 🖐️

Gość taa.... gdyby bylo wiecej ludz
jak prowo czy nie prowo, to swiat na pewno bylby lepszy :o

Gość a ja jestem murzynem
i to ze przyznam autorce racje to znaczy ze jestem rasista? fakt polska to ciezki kraj ale jesli ona chce miec inne dziecko ze wzgledu na preferencje wizualne to nie ma w tym nic zlego jesli bedzie w stanie zapewnic mu dobre zycie!

Gość NieRasista
lepsze czarne w prywatnej szkole niz biale i glodne bo rodzice patologiczni pijacy albo zule

Gość mniammniammniam
nie nie nie ja zostaje razem z polaczkami w brzydkiej polsce a tyś już spierdoliło czyli wszystko gra :)

Gość mniammniammniam
a ja jestem murzynem problem tkwi w przedmiotowym traktowaniu jak się urodzi chore i brzydsze niż planowała to co wtedy? co z wybrakowanym towarem?

Gość mniammniammniam
ja chetnie bym sie z murzynem poruchala ale dziecka miec nie bede bo mi je bialasy ugotuja na obiad moze jest jakis chetny gruby fiut zeby zaspokoic moje dwie dziurki??????????????????? uwielbiam w perskie oko

zarzucasz jej ze przedmiotowo kogos traktuje a nie doczytalas ze ma wirtualne adopcje ze chciala dziecko z chin ale prawo nie pozwala moze jest nieszczesliwa i chce spelnic jakies marzenie ja czytalem ten topic od poczatku bo mi rasizmem sam temat smierdzial ale jak przeczytalem reszte to to naprawde nieszkodliwa nieszczesliwa stara panna nie bronie ani nie popieram

Gość szkoda ze nie doczytales
ze sama juz sie przyznala, ze to wszystko to prowo... :D

Gość to bylo dobre
szybko wymieklas

"tak macie racje to byla prowokacja czy jak tam sobie chcecie ;D i pokazaliscie sie z przykrej strony :d temat uwazam za zamkniety" napisala wiem ale to raczej nie prawda bo sie tak nie bronila takie jest moje zdanie jestescie debilami co nie potrafia zrozumiec innych ludzi, ani bialych, ani czarnych

a wy naprawde jestescie przykrzy skoro po znikniecu autorki ciagle przezywacie to na jej topicu juz od ponad pol godziny

Gość glowy macie tylko poto
zeby wam deszcz do srodka nie padal :I

Gość Kuntakinte 28cm
Mama Mulatka dawaj Adres , zaraz bede

Gość ZALUJE ZE JESTEM BIALY
Ja żałuje że jestem biały.Chciałbym być Afrykaninem.Uważam również że Polska to jest jeden wielki ciemnogród.