Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam,jestem w ciązy ,według obliczen od ostatniej miesiaczki ok.10tc,tydzień temu byłam u lekarza i okazało sie ze to 6tydz.!!! co jest niemożliwe,ale zrobiłam bete 42.000,w tamtym tygodniu nie było ani tentna płodu ani serduszka i zaqczełam sie martwic,dziś na kolejnej wizycie po tygodniu okazało sie nadal wskazuje 6tydz,ale pecherzyk leciutko sie pomniejszył i zapadł,ale tentno płodu było,bez akcji serduszka. Lekarz nadal zwleka z podjeciem jakiego kolwiek leczenia tylko kazał przyjść na kolejna wizyte za tydz. Prowadził mi już wcześniej dwie ciąże i nie miałam do niego zastrzeżeń,ale teraz zaczynamsie mocno niepokoić,może zmienić lekarza? Czy któraś z was miała podobną sytuacje.nadmienie tylko ze 3 tygodnie temu miałam lekkie plamienie,najpierw swieza krew a nastepnie brazowa.

Gość zmienic lekarza
zdecydowanie zmienic lekarza. zrob bete jeszcze jutro.jesli wszystko jest ok to powinna wzrosnac.trzymam kciuki

robiła dzis po wizycie wynik w piatek ze wzgledu na swieta,jestem tak poddenerwowana ze rece mi sie trzesa,czy to mozliwe zeby pecherzyk nie urusł?

Gość zmienic lekarza
wszystko jest mozliwe.mam nadzieje ze u ciebie bedzie jednak ok.u mnie w 9 tyg nie bylo slychac serduszka i malenstwo bylo za male jak na ten tydzien.zatrzymalo sie prawdopodobnie w 7 tyg

Gość zmienic lekarza
poszukaj innego lekarza,ktory ma lepszy sprzet.niech to sprawdzi.jesli wszystko jest ok to nerwami tylko szkodzisz malenstwu.wiec mysle ze lepiej wiedziec .podzwon ,popytaj.ja ciaze obumarla potwierdzalam jeszcze u dwoch lekarzy,bo nie wierzylam,a moze nie chcialam wierzyc.niestety u mnie sie potwierdzilo

martwi mnie to je jeżeli moja niunia przestała sie rozwijac a ja jestem nie wyczyszczona i dalej tak sobie chodze to dostane zakarzenia albo cos sie moze stac.

lekarz o ktorym pisze ma w moim miasteczku najlepszy sprzet,jeszcze jedno moj wujek tez jest ginem ale nie mam odwagi do niego isc,jakos tak bym sie zle czuła.

Gość zmienic lekarza
ale byc moze twoja ciaza jest mlodsza.jesli to 6 tydz to moze jeszcze za wczesnie na serduszko.nie wiem co ci poradzic.beta to chyba najlepsze wyjscie z tej sytuacji.a moze jest gdzies kolo ciebie jakies prywatne labolatorium ,gdzie dostaniesz wynik jeszcze dzis

Gość kfiatuszek:)
jak mogło być tętno płodu bez akcji serduszka ???

Gość zmienic lekarza
jak czekalam na zabieg wylyzeczkowania to pielegniarka mi powiedziala ze z martwa ciaza mozna chodzic nawet 5 tyg.wiec spokojnie.a moze jeszcze nie wszystko stracone

Gość zmienic lekarza
a jesli masz wujka ginekologa to moze niech ci cos doradzi.ja chyba tez nie dalabym sie zbadac wujkowi.

ciaza nie moze byc mlodsza ostatni dzien okresu to 27,pierwszy 22.10.,jedyny stosunek który odbylam to 04.11 oraz 07.11 wiec jest to nie mozliwe,moze zle to specyzowalam brak jest akcji serduszka,tylko pojawily sie pulsowania byc moze skurczowe w macicy

Gość zmienic lekarza
to chyba powinnas zaczac sie martwic.ale mam nadzieje ze sie myle

Gość zmienic lekarza
wierze.najgorsze jest to czekanie i niepewnosc.nikomu tego nie zycze