Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbgf

Jestem na diecie, jak opanowac napady głodu?

Polecane posty

Gość bbgf

Chciałabym schudnąć po porodzie. No i w ciągu dnia udaję mi się nie jeść dużo i być na diecie ale wieczorem to normalnie zemsta... Jestem przeraźliwie głodna. Wczoraj nie wytrzymałam i po 20 nawpierdzielałam się chyba za 3 dni :O Jak sobie poradzić z uczuciem głodu?

Gość skakac w gory
podnosic rece i robic miny

załóż kłodkę na lodówkę :D żartuję, nie wiem możźe wypij ze 3 szklanki wody i zjedz jabłko zapchasz się i już

Gość bbgf
Jem 5 posiłków a mimo to jestem głodna.

Gość fdsfsfsaf
Miarka Zamiast się głodzić jeść 5 małych posiłków. - to jest najbliższa droga do raka

Ja jak miewałam ochotę na za dużo słodkiego to sobie włączałam fashion TV i jak widziałam te modelki to odechciewało mi sie jeść ;)

Gość typowa reakcja organizmu
jesz za mało w ciągu dnia a wieczorem gdy jesteś zmęczona i wygłodniała Twoja wola słabnie każdy dietetyk podkreśla że najwięcej powinno się jeść do południa bo to pokręca metabolizm i spalanie kalorii poza tym to co zjemy rano jesteśmy w stanie w ciągu dnia spalić natomiast objadając się wieczorem....sama wiesz hodujemy dupkę jest takie mądre powiedzenie: "śniadanie jedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolację oddaj wrogowi" może nie tak drastycznie, ale należy jeść bardziej treściwe rzeczy rano a im później tym lżejsze pokarmy nie będziesz czuła głodu jeśli nauczysz się jeść regularnie posiłki, przez kilka dni postaraj się jeść DOKŁADNIE co 3 godziny, sama przekonasz się jak to wpływa na apetyt, samopoczucie i trawienie 3 godziny to idealny czas między poszczególnymi posiłkami, nie zgłodniejesz na wilka, zjesz więc akurat tyle by nasycić głód i zapobiec spadkowi energii i złemu samopoczuciu sama zobaczysz że nawet trawienie się unormuje i nie będzie uczucia "zalegania" w jelitach i ciężkości

Gość aaalllaa
kupiłam za małą sukienkę i od razu jak na nią spojrzałam odechciewało mi się jeść. Teraz noszę rozm.38 a w tamtym roku 42 :)

Gość bbgf
Ja prawie rok lezałam plackiem z łózku a wiadomo jak to jest, jak nie ma co robić to sie je :O Wydaje mi się, że w dalszym ciągu pomimo tej diety jem za dużo. No ale muszę coś z tym zrobic bo tak być nie może :O