Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzsienieboje

Centrum Stomatologiczne ZAKOPIANKA w Krakowie

Polecane posty

Gość juzsienieboje

Centrum Stomatologiczne Zakopianka w Krakowie to absolutnie najbardziej odpowiednie miejsce dla Waszych dzieci i dla Was samych też :D Ja w razie potrzeby tylko tam chodzę, bo lekarze (p. Kiec i p. Kuśnież) to magicy. Moja mama natomiast robila protezkę u p. dr. Agnieszki Wyszyńskiej, która jest po prostu aniolem. To Centrum zmienia obraz dentystów - dla mnie to już nie są "dentysci - sadyści". :D Na stronie internetowej ZAKOPIANKI można obejrzeć zdjęcia, poczytać o sprzecie, oferowanych uslugach i zabiegach, a także zapoznać się z cennikiem.

Gość pacjentka1111111111111111111
Nie wiem kto pisał powyższą opinię i czy aby nie była to sama "anielska" p W. W każdym razie jak dla mnie katastroooooofa! Leczyłam się przez dwa lata w dwóch świetnych gabinetach denstycznych i zakonczylam leczenie 2 mies temu. Chciałam w Zakopiance sprawdzić po tych 2 mies stan uzebieina (tym bardziej że na stronie oferują darmowe przeglądy) i dowiedzialam się że POŁOWA zębów nadaje się do leczenia ponownego. Nie mogłam w to uwierzyć poprosiłam o wypisanie kartki z informacją o stanie uzebienia. Dostałam świstek z pieczątką za który - JAK SIE PÓŹNIEJ okazało musiałam zapłacić 50 zł! Nie dość że nie zostałam poinformowana o tej kwocie wczesniej to nazwano mnie "ciężkim przypadkiem z ulicy" (to komentarz dotyczący moich zębów).

Gość Krzysiekkkkkk
Byłem dwukrotnie w Centrum Stomatologii Zakopianka raz początkiem 2011 roku, a ostatnio teraz. Fakt jest taki że kiedyś było przeciętnie, natomiast teraz mogę śmiało polecić usługi. Byłem u lek. Piotra - nazwiska nie pamiętam. Wiec ogólnie polecam!

Gość gość
Kiepskie wykonanie zwalanie winy na innych dentystów a co do cen to się nawet nie wypowiadam....KOSMOS

Gość gość
Myślę że gabinet jest godny polecenia byłam na zabiegu higienizacyjnym i trafiłam również do doktora ale nie pamiętam nazwiska wyleczył mi jednego zęba bo tylko tyle miała do leczenia.Na pewno tam wrócę. Polecam

Gość gość
polecam laserowe wybielanie zebów PORMOCJA zamiast 399zł 89zł!!! studiooceanurody.pl

Gość gość
Nieprofesjonalna obsługa, w pakiecie była konsultacja +zdjęcie panoramiczne usuwanie kamienia,zdjęcia nie chciano mi wykonać musiałam sie prosić,opisu nie dostałam wiec nie wiem czy wszystko jest w porzadk,jakaś masakra,żałuje ze zapłaciłam za wizytę,to kpina ze by w ten sposob podejść do pacjenta,nie polecam.

Gość gość
Nie polecam dentystki Orczykowskiej nie umie plombować.