Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieess

Mam pytanie o ciąże

Polecane posty

Gość agnieess

Czy 20 latka w ciazy nadal dziwnie wyglada i jest to powod do wytykania palcami? Czy mozna cieszyc sie z tego faktu, a nie traktowac jako wielka tragedie. Wszyscy w kolo mi wspolczuja jakbym miala 16 lat/ No stalo sie, ale mam 20 lat i sobie poradze. Czy mozna traktowac powaznie dziewczyne w tym wieku ktora jest w ciazy? nie spotkalam sie z pozytywnymi opiniami. Jak Wy postrzegacie 20latki w ciazy?

Gość hhhhhkljhol
to nie moja sprawa, mi by to nie przeszkadzało... no ale jest pełno wscibskich ktorzy wiedza o zyciu wiecej i odrazu skazą Cie na porazke i ze juz nic nie osiągniesz--- ludzie sa straszni ale postaraj sie nimi bardzo nie przejmowac...

Gość agnieess
wlasnei nie wiem czemu niby nic nie osiągne studia mozna zaczac w wieku 21 lat nikt nie powiedzial ze trzeba od razu po liceum.

ja rowniez mam 20 lat i jestem wlasnie w 7 miesiacu ciazy, mam faceta z ktorym jestem od ponad dwoch lat i mieszkamy razem, skonczylam technikum i mam juz zawód, teraz studiuje dziennie i wlasnie przygotowuje sie do sesji. od nastepnego polrocza mam zamiar przejsc na indywidualny tok studiow poniewaz termin na marzec. jakos wszystko sie uklada poki co, z dzieckiem bede musiala posiedziec przez jakis czas w domu a pozniej pojdzie do zlobka zebym ja mogla dalej normlanie studiowac. narazie niczym sie nie martwie i ty tez nie powinnas. teraz mamy takie czasy ze kobiety bardzo pozno rodza dzieci lub nie rodza ich wcale bo chca sie uczyc, znalezc dobra prace o co jest ciezko wiec kariera jest na pierwszym miejscu, innym tez coraz czesciej zdarzaja sie wpadki w wieku 16-18 lat i takie osoby sa wytykane palcami, ale jak dla mnie 20 lat to nie jest ani za wczesnie ani za pozno, ja osobiscie ciesze sie ze bede mama i a to co mowia inni na ten temat przyjmuje na chlodno.