Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNYXXX2011

PYTANIE DO KOBIET! CZY TAKI TO POWÓD DO KOMPLEKSÓW?

Polecane posty

Gość SMUTNYXXX2011

Czy penis 12,5-13cm długości i 13,5 obwodu to powód do kompleksów? Wiem że było wiele takich tematów ale jednak proszę o odpowiedzi! Pytanie jest skierowane głównie do kobiet chłopcy nie interesują mnie wasze wypowiedzi typu "A JA MAM 25CM" proszę o powagę i szczerość aż do bólu!

Gość SMUTNYXXX2011
Dzięki Rubinowa! Niby tak ale..... Czekam na dalsze wypowiedzi DROGIE PANIE!

Gość Billie Kate
Raczej normalny, podaj lepiej wymiary we wzwodzie to łatwiej będzie ocenić

Gość SMUTNYXXX2011
xenia38 ty chyba nie wiesz co to obwód!

Gość SMUTNYXXX2011
BILLIE KATE bez żartów dobrze wiesz że to już w zwodzie!

Gość Billie Kate
Sorry..myślałam, że w spoczynku :-O

Gość Nicolka....
No troche malo dlugi :) A teksty ze liczy sie jakosc a nie wielkosc to pamietaj ze pisza faceci z jeszcze mniejszymi :)

Gość SMUTNYXXX2011
xenia38 więc twoim zdaniem ile powinien mieć obwodu przy tej długości żeby nie wyglądał jak kwadrat? Oczywiście nie wygląda!

jeśli nie wygląda,to po co ci moje zdanie na ten temat.Każdy ma to co lubi,a ja lubię to co ma mój facet.Nie mierzyłam,więc nie wiem,ale jest ok

troche mi poodwalalo a teraz tak na prawde ci powiem ostatni raz bo przynudzasz ze jak kobiety mowia ze w sam raz ze niewazna wielkosc to poprostu klamia nie chca na kurewki wyjsc wola byc zaklamane nie musi byc 30 cm ale 20 minimum do tego w miare gruby perfekcyjnie wygolony czysciutenki i do tego prosty jak drut :-) bez skory tak taki powinnien byc a co pisze malolata ktora takiego nigdy nie miala to nie wierz

Gość Nicolka....
lorika teraz tak piszesz ze seks to nie wszystko, ze zycie... a za kilka lat bedziesz zakladac tematy np czy sa tu kobiety ktore nigdy nie mialy orgazmu... Seks to nie cale zycie ale nie oszukujmy sie dobry seks to 80% udanego zwiazku. I nie wmowisz mi ze tak nie jest. Mam faceta w seksie jestesmy super dopasowani i zadne z nas nie mysli nawet o zdradzie, dzieki temu umiemy sobie zaulac, jakos tak latwiej sie pogodzic jak mamy ciezkie dni, no i obydwoje jestesmy zaspokojeni a dzieki temu duzo mniej nerwowi...

Gość SMUTNYXXX2011
No to czyli jest to powód do kompleksów! smutno mi :)

Gość Zayebisty Men
Lorika silikon to same dla siebie wkladacie sobie po to by sie przylizac facetom :O Moj kutas ma 21cm i kazda go chce, nie raz tu fotki wrzucilem i kazda miala mokro w gaciach. A co do silionu to nie lubie bo cenie sobie naturalne ladne cycki a nie jakies obce ciala pod skorą :O Dla mnie liczy sie wyglad wiec nie moglbym byc z laska ktora ma brzydkie cycki np zwisy albo bardzo male. Taka Victoria Beckham wypchala sobie cycki i wyglada jakby jej wlozyli pilki tenisowe pod skore. Totalna porażka.

Gość chuck norris texas
ja sobie wypchalem homika jak mi zdechl

Gość SMUTNYXXX2011
a któraś z pań miała do czynienia z podobnym wymiarowo? I jak ujdzie?

Gość marcin83
Xenia38 jak dla mnie jestes kretynka i tyle, ty naprawde nie wiesz co to obwód

Gość SMUTNYXXX2011
Narazie niewiele wiem bo mój temat słuzy niektórym do rozmowy o cyckach victori beckham!

Gość Zayebisty Men
no masz małego i nie oczekuj ze napisza ci tutaj ze jest ok . Masz powod do kompleksow, bo widzisz jak mi w majtach panienka zaczyna grzebac to od razu na jej twarzy pojawia się uśmiech zadowolenia jakby wygrała na loterii :) Pomyśl jaki wyraz twarzy będą miały kobiety ktore dobiorą się do twojego penka :D

Gość nawiasem mówiąc
http://ludzie.onet.pl/kluby/sdw,wyposzczone-wyposzczeni,fotoalbum.html?listType=1&edit=1#photo43375128 wszyscy pewnie takie macie,co?