Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frania_m

czy to sa symptomy ciąży? a może jakas choroba.

Polecane posty

Gość frania_m

kilka dni temu, wczesniej rownież uprawiałam seks z moim facetem, szanse na ciąże są nikłe ale podczas gry wstępnej mialo miejsce ocieranie sie itd, wiem ze mojemu facetowi zdarza sie mimowolnie wyrzucić jakieś soki z siebie... ale do rzeczy wczoraj wymiotowałam i mialm mdlosci wieczorem, dziś miałam mdlosci a teraz boli mnie dół brzucha, przy kasłaniu wzesniej a teraz ciągle to czuję, takie kłócie... podczas oddawania moczu na majtkach zobaczyłam krew, do okresu mam jakieś hmm dwa tygodnie. wybieram się do lekarza niestety dopiero w poniedziałek, czego mam się spodziewac? ciazy? moj chlopak mowi ze nie ma szans.

Gość ***martwie śie***
zrób test ciązowy a przy okazji i ja mam pytanie wczoraj dostalam okres rano i byl dosc mocny a dzisiaj juz niema nic ide za pare dni do lekarza co to moze byc problemy hormonalne?

Gość frania_m
a okres pojawił ci sie wtedy keidy powinien? ile masz lat?

Gość ***martwie śie***
to bylo do mnie? tka regularne mam cykle a terz zaledwie plamienia ide za pare dni do gina jestem przed 30 heh

Gość frania_m
hmm no to faktycznie moze cos z hormonami, albo jakies stresy mialas czy coś. bo przeciez za mloda jestes na przekwitanie;) kurde ja juz sobie wyczytałam w necie ze mam raka jajnika i z 5 innych chorób...

Gość ***martwie śie***
wlasnie zadnych stresow nie mialam ani nie mam ani nie jestem przeziebiona

Może to jakaś nadżerka, niekoniecznie od razu ciąża. Szczególnie, że do wytrysku w środku nie doszło. Będzie dobrze.

Ja myślę że masz owulacje stąd kłucie, śluz, krew. A wymioty nie mają z tym nic wspólnego, lepiej następnym razem sprawdzaj ważność produktów, które spożywasz :P