matylda20 0 Napisano Styczeń 5, 2011 MOja godzina na tabletke to 15 wzielam dzis o 18 bo zapomnialam czy ochrona zostanie zachowana?? sa to moje pierwsze tabletki. na ulotce pisze ze tak ale co wy o tym sadzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 5, 2011 no daj spokój, 3h to żadne spóźnienie, nic się nie stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 5, 2011 gdyby dzis byl stosunek to tez wszystko byloby ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 5, 2011 oczywiście, że tak, tabletek naprawdę nie trzeba brać co do godziny co do minutki, ja biorę miedzy 19 a 21 jak mi sie przypomni, to nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Styczeń 5, 2011 kamien z serca;) dziekuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinuchaaaaa Napisano Styczeń 5, 2011 no tak ulotkie sie nie czyta to trzeba na cafe lecieć... Ja barłam zawsze pomiędzy 19-22 i było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Styczeń 6, 2011 Matylda20 to twoje pierwsze tabletki ,ale nie pierwsze opakowanie z tego co kojarze, ty już byłaś na innym topiku na temat yaz się wypowiadałaś,więc powinnaś mieć jakąs wiedzę na ten temat,no co ty....no ale pytać można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maguusiaaaaa Napisano Styczeń 6, 2011 "Można przyjmować tabletki z pokarmem lub bez, ale należy przyjmować je codziennie, mniej więcej o tej samej porze". Głupota czy lenistwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach